uslukizinannesi Kızlar bu şekilde hazırladım hastane çantamı çok pratik ve kullanışlı oldu düşünenlere fikir olsun diye paylaşıyorum https://i.hizliresim.com/mXjaz1.jpg
Naneliseker01 uslukizinannesi ben de bavul ıcı duzenleyıcıler var onlardan kullanacağım. Sizinki de güzel olmus 🦋
Ruhat uslukizinannesi çok güzel görünüyolar defne ismini de çok begendim canım benmde bebişim olursa koymayı düşündm ☺️😇👍🏻🌸
denizcik uslukizinannesi çok güzel olmuş ya ben bu kadar büyük kese bulamadım evimin etrafında siz hangi şehirdesiniz?
uslukizinannesi Alarasel ebeye verilecekler, ekstra bebek eşyaları, battaniye Müslin ve benim giyeceklerim olarak ayırdım. İsimli hastane çıkışını tuğbakuğuforbaby den yaptırdım instagramda
Bayanhemsire Ya Allah'ım gördükçe nasıl mutlu oluyorum. Maşallah sübhanallah Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. 💕Dua edin hanımlar şu mübarek ramazan ayında çok ihtiyacım var dualarınıza. RABBİM bana da nasip etsin inşallah 🙏
uslukizinannesi Bayanhemsire amin canım benim inşallah Allah gönlüne göre hayırlı zamanda hayırlısıyla versin inşallah 😍🙏🏻
Hiratrkd uslukizinannesi canm bsey sorcam tülün adı ne ? Cok guzel gozukuyolar bu arada sağsalım kucagına alırsın ınsallah 😊
FSCMK uslukizinannesi benim evde bir tane böyle tülden var bu tüller umre malzemesi satan yerlerde de var