Conunannesi Selam 👋 kızlar ben 34 haftalık hamileiyim iki hafta sonra üniversite sınavına gireceğim benim gibi sınava girecek olan var mı (bu Araf’a ikinci üniversite okumak için giriyorum)
1ogrencianne Conunannesi üniversite sınavı değil ama kurumlar sınav veya mülakat açarsa ben de ona katılacağım inşaAllah 😊
gdaslik Conunannesi açıköğretim sınavlarına giriyorum son sınav biraz zorlamıştı 1 saat boyunca sırada oturmak. Valla çok zor üniversite sınavı bi de süre daha uzun.
Deletedmom143 Conunannesi Bende artik universiteyi bitiriyorum😂Bitme sinavi vericem insalah.okula gitmiyorum ama gidince utanicam🤭🤭hamileliyimden diyil sismelerimden😂
Sevdaliza Nurtube bende DGS ye girecektim 25 Temmuz Doğum kayıt bile yaptırmadım tam Doğum zamanına geliyor diye
Gulchirai Conunannesi Beeeenn 😂🤓 bu dönem bir dersim önumuzdekı donem doğumdan sonra 2 dersim var 😂 Marmara unv de okuyorum ama kafam almıyor unarım bebeğim şans getırır 🤲🏻 Ygs ye de gircem 😂 bir türlü kurtulamadım
Eceguldemir Conunannesi üniversite öğrencisiyim 18 haftalık hamileyim finallere giriyorum. sınav esnasında oğlum tekmeleriyle çok kopya veriyor😂
Alarasel Sevdaliza inşAllah kızz dua et bna 😂🤣🤣🤣valla canm bu bnm üçüncu hakkım 🤭😂🤣Allahım yardm etsn bna yarn alıyım kullanabiliyrm derslerde sıkıntı olmuyo hocamda bişi demiyo ama sınavda hiç olmıcak yerlerde hata oluyo ya delircm inşAllah gecerm canm😘❤️🤗çok teşekkğtlrt
Alarasel Sevdaliza pazar günü gircm baklm. Stres oluyrm hamillktn mi acaba dedim onunda etkişs var aman bebeğim iyi olsnda önmli değil sonrada alırım şansımı denicm pazarda ama rezil oluyrm ya artık almamda alzm🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈🤭🤭🤭🤔🧐