Rukiye Kızlar ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bulantı falan hiçbişey yok bazen korkuyorum bebeğe mi bişey oldu diye iki kere kahverengi lekelenme oldu ama doktora gitmedim ağrı falan olmadığı için. Bu durumu yaşayanlar var mı ?
canimoglum Rukiye şuan o durumu yasamak servet harcayabilirim migde bulantısı yanma bel kasık ağrısı uykusuzluk hepsi bir arada
Neseozkan Rukiye valla 30 haftama kadar aynen öyleydim eski yaşantıma devam ettim ama lekelenmelerini hafife alma derim. Miktarı hiç önemli değil doktorunun bilmesi gerek
kevserk Rukiye Ben de 10. haftamdayım. Bugüne kadar bir kere bile mide bulantısı, koku hassasiyeti veya yemek sorunu yaşamadım. İnanın aynı düşünceler bende de var. Hiç hamile gibi hissedemiyorum ☺️
Ozican Rukiye benimde mide bulantım kesilmişti saltanat sürüyordum ama geldi grip belası buldu beni iyileşince devam saltanata 😬😬 mide bulanmaması harika bir şey
Rukiye canimoglum 11 haftalık benimki şaşırıyorum böyle olmasına ilk kızımda 4. Aya kadar tuzlu krakerle geziyordum bunda bazen unutuyorum hamile olduğumu 😊 bazen de endişeleniyorum...
canimoglum Rukiye endiselenme tadını çıkar canım benim 5 ay bende hiçbirşey hissetmedim ama şimdi lavabodan çıkamıyorum kusmaktan bir hal oluyorum halin yerindeyken keyfini çıkar 😘
hunilimom Rukiye son 9 günüm çok rahat geçti allaha şükür mi de bulantısı vs hiç yaşamadım bebek hareket etmese hamile olduğumu anlamicaktim şimdi son gunlerim diye biraz ağırlastim felan 😅