Goknurunuz Anneler merhaba, dün kontrole gittim ultrasonda bebeğim yüzüstü yatar şekildeydi ama hiç hareket etmedi bu normal mi sizce ?
Zlmdemir Goknurunuz merhaba canım bende 15 haftalığım aslında bende 2 defa gittim ve hiç hareket ederken görmedim.doktor uyuyor dedi ama bende endişeleniyorum.aynı senin gibi çikolata da yemiştim doktora sorduğumda uyuyor dio.
Zeynep3 Goknurunuz canım hiç korkma o haftalarda benim bebeğimde hareketsiz yatıyordu 😌doktorum korkma deyip kalbini dinletmişti hatta 🌸
saree Goknurunuz Bende tatlı yememiştim benimkide yüzüstü yatıyodu 😂 doktor dedi çikolata yiyip gelirsen daha hareketli olur dedi 👍
Annebebek122 Goknurunuz bende ayni oluyor cnm evde normaldeyken hareketleniyor cok asiri degil ama ne bilim :/
Zmrtbdk Goknurunuz uyuyordur 😁 benim 17. haftada hiç hareket etmedi.Yatıyordu öyle boylu boyunca.Çikolata yiyip gittim bu arada.Dışardan da baya dürttü doktorum ama bana mısın demedi.Cinsiyetini de görememiştik o hafta bu yüzden.Detaylıyı beklemek zorunda kaldık.😅😅