Merakli1anne Kraft Mist Travel Sistem Bebek Arabası (950 tl ye düşmüş) ve Bayb Enzo travel sistem(1200) arasinda kaldim 🙄Küçük de bi sey degil ki insan tereddur ediyorr🙄Varsa alan kullanan ,benim gibo arastran.Yorumlariniz önemli benim icin💃🏻🙈🙈
nilmur0 Merakli1anne bende dün post açmıştım kanzın arabası indirimdeydi cameron travel sistem. Ancak gittik baktık eşim beğenmedi joie literax 4 baktık ondan alacağız gibi duruyor
Esrasrgn nilmur0 kanz cameron bizde ona baktık çok hoşuma gitti sürüşü falanda çok güzeldi bizde onu almayı düşünüyoruz☺️
mtuuce kesinlikle baston alın tam yatar olmasına dikkat ederek. travel sistemi 6 aydan sonra kullanmak eziyet
Merakli1anne mtuuce ilk zamanlar dan sonra zorlar mi ki acaba travel sistem?baston alsam hangisini tavsiye edersiniz
Kzyfe Merakli1anne kraft cabin t plus burda bir arkadaşın tavsiyesiyle aldım çok hafif br rahat tek elle açıp kapanıyor gerçekten ve yer kaplamıyor ben memmun kaldım bebeğim 3 aylık ilk günden beri kullanıyorum yatar pozisyonda çünkü
edanurrbilen Kzyfe merhaba bende inceledim simdi hafif olsun kullanışlı olsun istiyorum travel sistem istemiyorum cok hantal geldiği için ekstra puset aldınız mı gerek oldu mu çok?
Kzyfe edanurrbilen hayır ben portbebe aldım 2kez kullandım 20 günlükken arabada götürmeye başladım full yatar pozisyonda o pusetler baba da çok hantal geldi ameliyatlı olduğum için onu taşıyamazdım esim de her zaman yanimda olmuyor böyle çok rahat oldu😊