Eseenn Nilay3kr yok ya 12+3 ken kontrole gitmiştim cinsiyet belli olur mu dedim 2 3 haftaya belli olur dedi
gLycn_ Mervetepe geçen hafta bir sabah baloncuk patlamasi gibi bir hisle uyandım daha sonra olmadi bir daha 🤷🏻♀️ Doktorumda ancak 1 ay sonra hissedebilirsin dedi bu hafta sen hiç hissettin mi 😍
Mervetepe gLycn_ hayır seyirmeler cok oluyor ama bebekten mi ayırt edemiyorum banada doktorum hisetmeyr basladın mı diye sordu bu hafta neyse ki az kaldı yakında hissederiz inş bu kadar büyüdüler ya çok şükür
Ftmemne Zlmdemir benimde bazen gergin oluyor bazen boş gibi oluyır. Rahim yerleştiği için olabilir büyük ihtimal
gLycn_ Mervetepe aynen canim sağlikla gelsinler inşallah 😍♥️ bu ara çok ağrım oluyor karnimda doktorum normal dedi ama hareketlenmesi ağrı şeklinde olmaz sanirim devamli takipteyim bakalim 😅
Mervetepe gLycn_ ağrı bendede 3,4 gündür cok vardı bugun yok gibi o kadar magnezyum ilacıda ağrılara iyi gelir dedi 4. Günüm kullanmaya baslayalı faydası oldmu bilmiyorum evet inşaallah canım sağlıkla kavusalım bebişlerimize
gLycn_ Zlmdemir ben bu ara solumda bile rahat edemiyorum sanki ne tarafima yatsam ağrım o yana vuruyor 😱 ama bu sabah diğer yanima dönerken resmen içimde bir şey yer değiştirdi kipirdadi yavaş yavaş hissetmeye başliycaz canim sanirim bizde 😍
Zlmdemir gLycn_ evet annemde bugün öyle söyledi artık yerini dolduruyor hareket zamanı geliyor dedi😇😇
Zzynnp Bizde 12 haftalık iken gittik %60 kız dedi kemik yapısından . şimdi 16+1 haftaya öğrenecez inşallah 🙏🙈