sevgitekes Nilay3kr erkek 11+3 lü haftalarda 15 te falan kız diye benzetti bakalım değişmezse bir doktora daha görüncem netlessin diye iyice kafamı karıştırdı bir ay erkek diye sevdik
Omerali Nilay3kr bizde 14+5 günlüğüz doktorumuz kesin kız dedi çarşamba günü haftaya tekrar gidecem o zmn tam kesinleşir inş😇🤗
sevgitekes Omerali ya bizimki 16 da kız dedi kesin mi diyorum su anda kız görünüyor bacak arası boş diyo 20 de değişmezse falan
Zlmdemir sevgitekes sanırım bende başka bir doktora gidicem 😊 15 olduk ama hala cinsiyet ihtimal üzerine kesin değil ona göre falan dedi doktor.
Omerali sevgitekes bizim de çarşamba günü ilk tahmini söyledi önce küçük dedi sonra çıkıntı yok dedi sonra kesin kız dedi hiçbişey anlamadım tereddütte kaldım bende haftaya tekrar gidecem sizinde ayrıntılıda kesinleşir inş
Eseenn Nilay3kr yok ya 12+3 ken kontrole gitmiştim cinsiyet belli olur mu dedim 2 3 haftaya belli olur dedi
sevgitekes Omerali inş bakalım kesin Dese içim rahatliycak değişince kötü oluyo ilk bir ay erkeğe sevindik şimdi sevinmeye korkuyorum değişirse diye hayırlısı olsun da
fatma8906 Nilay3kr O kadar çikolata yedim bebiş cinsiyetini gostermedi😀16+5ten sonra zaten cinsiyet kesinlesirmis haftaya tekrar gel dedi😀bende herkese bayram sevinci yaşatmak için biran önce öğrenmek istiyordum haftaya memlekete gitcez gitmeden öğreniriz insallah😀
Toparlangeliyosun Nilay3kr 15+5 kıza benziyor sanki ama emin değilim dedi doktor☺️ Böbreğinde genişleme varmış perinatolojiye yönlendirecek sanırım pazartesi randevum var biraz korktum açıkcası bilgisi olan var mı bu konuda ?
Nilay3kr Toparlangeliyosun canım bilgim yok ama sakın korkma allahın izniyle hiçbirşey olma gönlünü ferah tut🙏
Sltnzlm 14 haftalık tam benim bebişte 👶 4 kez erkeğe benziyor dediler 3 farklı doktor söyledi hepsinin görüşü aynı ama burda yazılanları okudukça doğurana kadar muallaktayım bakalım 😂😂
Nilay3kr Sltnzlm benimde 2oğlum var.bu hamileliğim tAmamen sürpriz yumurta:) hamile kaldıktan sonrada rüyamda kız bebeğim oluyordu birisi bana ismine kadar şunu koy diye söyledi.sonra doktor erkek dedi:) değişirmiki diye bekliyorum:)
Sltnzlm Nilay3kr Allah bağişlasın 2erkekden sonra bi prenses gelir inşalh benim 1 kızım var 2. Gebeyim bakalım hayırlısı ❤️🎈