282134 Merhaba hamişler ben 35+1 haftalığım bir haftadır sağ tarafım sırtıma doğru ağrıyor bebeğin neresi olduğunu bilmiyorum ama tek bildiğim bir şey var oturamiyorum ya ayakta olucam ya da uzanicam iki dk sarma sarim dedim dün ağladım resmen ağrısından duramıyorum oturunca böyle şikayeti olan var mı yada bununla ilgili bir fikri şimdiden teşekkürler 🙏😘
_haceras_ 282134 canım bebiş artık iyice büyüdüğü için kaburgana baskı yapıyor bende seninle aynı durumu yaşadım şimdi son zamanlarım yeni yeni geçiyor oda bebiş artık aşağıya doğru inip doğum hazırlığına başladığı için çok can acıtıcı olabiliyor bazen ama geçici bişey biraz sabırdan sonra herşey geçip gidiyo😊
[silindi] 282134 bebiş ters mi geliyor canım kafasını kaburgana dayıyor olabilir doktoruma sorduğumda öyle demişti bana.
CerenAnne 282134 Bende de uzanırken oluyor, bazen uykudayken ağrısına uyanıp öteki tarafa dönüyorum.🙂 Acaba kaburgam yada pelvis kemiğim sonunda kırılır mı diye merak ediyorum, ama henüz bir yerimi kırmadı 🙂 35+1'iz biz de
282134 _haceras_ acısı o kadar zor ki ağlıyorum inan ki etrafima söylüyorum normal deyince yaa ben bir ay boyunca nasıl dayanicam diyorum insaallah çabuk geçer sen bu şikayetini Dr a sordun mu hiç
[silindi] 282134 dur dur korkma hemen ya kaçıncı haftadasın sordun mu doktoruna bebeğinin pozisyonunu bi de hemen telaş etmene gerek yok bebişler Doğum anına kadar kaç kez takla atıyor içerde 😊
Damlaamine 282134 benim de aşırı derecede ağrıyordu doktor poposunu dayamış demişti yani dönmüşte olabilir 😊
_haceras_ 282134 evet canım sordum benim bebeğimin ayakları tam kaburga altına denk geliyordu 1 ay ne oturabildim ne yatabildim normaldir annesi büyüdü artık zamanla hafifleyecek demişti
282134 [silindi] ne biliyim ben çok korkuyorum sezeryandan aslında normalden de korkuyorum da sezeryan ayrı bir korku 1 ay önce gittim doğum pozisyonunda dedi . inşallah dediğin gibidir
[silindi] 282134 35 hafta evet canım gecen haftaki kontrolümde tersti ama şimdi kaburgam agrımıyor sanki dönmüş gibi yoksa bende oturup ağlıyordum kaburgamn agrısından
282134 [silindi] yaa kıyamam cidden zor o acı hamileligim bitsin istemiyorum ama bu ağrıdan sonra çıksın diyorum 🙈 aynı haftadayiz ne güzel inşallah doğum pozisyonundadir
282134 CerenAnne ayy biz aynıyız ne güzel 😄 benim ki sadece otururken öyle bı yere de gidemiyorum misafirliğe uzanmak olmuyor tabi . Bebeğin kaç kilo canım senin
[silindi] 282134 bende senin gibi düşünüyorum canım saglıkla gelsinler de inşallah napalım anneliği kutsal kılan seyler de onlar karnımızın içine düşmesiyle başlıyor demek ki 😊
282134 [silindi] inşallah zamanında gelir bebişler sağlıkla . Gerçekten de öyle ama hamileyim ama bilmiyordum bir ay çok değişik geçti test yaptım meğersem hamileymişim nasıl kutsaldir ki bilmediğim halde içimde hissettim 🙏 hamdolsun bunu bize yaşatan Rabbime sağol canım bu arada
[silindi] 282134 ya gerçekten mi 🤗 benimki biraz buruk bir hikaye annemi kaybettiğim günün akşamı allah tarafından bir his geldi içime elimi karnıma götürüp dedim ki hamileyim galiba 😕 45 gün adet olmadım annnem rahatsız hastanede yatıyor onun üzüntüsü diye düşünüyordum hep ama o gün ne olduysa bilmiyorum içten içe hissettim 😥Rabbim bi can alıp bi can verdi sanki onun hikmetinden sual olunmuyor🙏🏻 inşallah yavrularımız saglıkla dogarda kaderleri bahtları güzel olur 💕
282134 [silindi] canım benim yaa başın sağolsun ben hatırlatıp seni uzduysem k.bakma zor bir süreç olduğunu tahmin etmek güç Allah yardımcınız olsun 😘 eminim çok güzel bir anne olacaksın bebeğini sağlıkla dünyaya getiririrsin inşallah 😘 çok öptüm seni de bebişini de çok mutlu ol her zaman