Melek_annesi Ozgecakrork dunde ben ayni postu actim cnm bende ayni hastaneye gidiyorum doktor olarak bulent demir i onerdi arkadaslar ona devam edicem nasipse sizin kacinci hafta ve gittiginiz dr varmiydi ?
Ozgecakrork Melek_annesi şuan özele gidiyorum ikitelli batibahat serkan özkul doktorum ama kansızlık olduğundan özelde doğum yapamıyorum bahçelievler devletten randevu almaya çalıştım ama malesef randevu yok
Busra05344 Ozgecakrork Soner pulu denedinizmi batıbahatta çok iyi doktor. Benim 20 haftaya kadar o baktı. 😊 Kanuni’den gelme doktor. Devlette iyi sen bilirsin yani
Ozgecakrork Busra05344 canım kanuni de doğum yapmak istemiyorum ama başka devlet olabilir tavsiye edebileceğiniz doktor varsa
Busra05344 Ozgecakrork esenler kadın Doğum var canım Doğum üzerine. Bayan doktorlar. Harika. Arkadasım orda Doğum yapcak çok memnun bi dene derim
Busra05344 Ozgecakrork bayana gidiyor ama ismini bi sorim canım. Erkek doktorları iyi değil zaten bende gitmiştim 2 tane doktora memnun kalmadım ama bayanlar çok ilgiliii.
Ozgecakrork Busra05344 internetten baktım biraz yorumlar çok kötü çok kararsız kaldım 2 ay sonra dogumum var acilen bi hastane bulmam lazım 🤦♀️
Busra05344 Ozgecakrork devlet hastanesini kötüleyen çok ama devlet sorumluluk kabul edio özel etmiyor genelde sen bilirsin denemeden karar verme bence