Busra9071 Kızlar normalde beş haftalık hamile olarak görünüyorum çarşamba günü kan verdim sağlık ocağına degerim 318.0 çıktı şimdi hastaneye gidiyorum moralim çok bozuldu düşük dedi oradaki ebe yükselirmi bilmiyorum sizce düşükmü değerr
Hilayse Busra9071 ben ilk kan verdiğimde 418 çıkmıştı canım iki gün sonra verdim 900 e yakın çıktı o yüzden hiç takılma değere önemli olan iki gün sonra değerin 2 katını bulmuş veya geçmiş olması stres yaparsan bebek sana tutunmaz mutlu olursan seninle yaşamak ister böyle düşün 😍
Teslime328 Busra9071 canım aynı benim basima geldi hatta buraya da post açmıştım sen gibi 2 gun sonra tekrar kan verdim cok şükür yükselmiş degerim doktor gec dollenme olmus degil normalde 6 haftalik hamile gözüküyorum adet tarihine gore ama doktor 5 haftalik olarak belirledi gec dollenme olduğu icin sabret hic bise yoktur insallah bende cok korkmuştum
BaharSefvan Busra9071 saçmalamış o ebe. İlk zammnlar düşük çıkmış olabilir geç döllenme olmş olabilir yani. Mal gibiler yemn ederm bilip bilmeden moral bozuyolar. Boşver sağlık ocagını canm sen adam akllı bi hastaneye git testlerni yaptr doktor kontrolunde ol
Simya34 Busra9071 çok sevindim canım,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin😘Zor bir durum benim yaşadığım Allah kimseye göstermesin,Allah yüzünü güldürsün canım.
Busra9071 BaharSefvan evet canım haklısın bosu bosuns beni strese soktu basks hiç bişey değil sabahtan beri ağlıyordum onun söylediği şeye allhtsn değerim yükselmiş
44Seda Busra9071 5 haftaya göre değer yine az değil mi doktor ultrason dan baktı mi yoksa sadece tahlil mi yaptı
Bilgeeferhat Busra9071 ilk kan verdiğinde değerin kaçtı değerin yüksek olması düşük olması değil 2 günde bir 2 katına çıkması önemli ablamın 39 du öğrendiğinde değeri 4 haftalık hamileydi şimdi 13 haftalık oldu ben 4 haftalıkken 1104 tü değerim kişiden kişiye değişir yani önemli olan düzenli artması canım