ecemmp- Kızlar adetime 12 gün kala akıntı içinde pembemsi kan geldi 2-3 gün sonra kesildk ve adetime 7 gün kala da kahve rengi leke geldi 2 gun gene bisey gelmedi şuan adetime 5 gun var kremsi açık renk akintim var hamilemiyim acaba 🤷♀️
CicekGirayBysl ecemmp- bende aynısını yaşadım adet oldum sandım bir gün bile geçmeden bitti bir iki hafta sonra tekrar aynı şekilde pembemsi kan geldi oda geçti test yaptım pozitif. Şuan 28+1 günlük hamileyim. Rabbim şu mübarek günde isteyen herkesi evlat sahibi yapsın 🙏
Elifffcik67 ecemmp- bence diilsin😟 ama en kısa zamanda olursun inş doktora git doktorsuz olmuo bu işler
Naze2151 ecemmp- yerleşme kanaması o kadar uzun sürmüyor az bi pembemsi lekelenme oluyor bir anlık oda zaten bende öyle olmuştu yani
Aysecemal Canım inşallah hamilesindir ama banada oldu o ilkten pembemsi leke geldi 3 4 gün sonra kesildi adetime yakın tekrar oldu ama günümde adet oldum Cok ümitlenme derim bn cok üzülmüştüm olunca
ecemmp- Aysecemal canım bende de ilk kez oluyor ümitlendim açıkçası test de yapmak istemedim üzülmemek için burada yaşayan varsa fikir olsun istedim teşekkür ederim
ecemmp- CicekGirayBysl ayyy canım benimde öyle inşallah hamileyimdir 4 yıldır istiyorum bugüne kısmeti olsun inşallah teşekkür ederim yardımcı olduğun için
CicekGirayBysl ecemmp- rabbim gönlüne göre versin umarım hamilesindir. Test yaptıktan sonra sonucunu yaz mutlaka 😌
Annevebebisi Bende 4 gün sürmüştü adete 1 hafta kala. Kahverengi. Ama çok az gelmişti 4 gün boyunca sürekli değil de
ecemmp- Annevebebisi canım bende de 12 gün varken 2-3 gun günde 1 kere geldi sadece çok azdı pembelik adetime 7 gün kala da 1 kere kahverengi çok geldi bir daha da gelmedi bugün 5 günüm var umutlnsam mi bilemedim😔🤲