Esmanur42 Kızlar merhaba şuan 39+1 günlük hamileyim 2 gün önce kontrole gittim çatı muayenesi oldum doktorum 1 cm açıklık ve suyun azaldığını söyledi bu durumda olan varmı yada böyle olup doğuma ne zaman alındınız?
[silindi] Esmanur42 Suyu azalanların genelde doğumu başlatılıyor. Doktorunuz bişe demedi mi bu konu hakkında
Esmanur42 [silindi] hayır benimde kafamı karıştıran o araştırdım suyu azalırken yatış yapılıyormuş ama benim doktorum haftaya tekrar gel dedi😔
Esmanur42 RdvnMlkn sadece akşamları yarım saatlik yürüyüşler yapıyorum o yüzden açılma oldu diye düşünüyorum
ceco Esmanur42 bana da 10 gün sorma gel dedi tam 36.ncı haftamda söyledi suyumun azaldığını ve plesanta yaşlanması olduğunu iki haftaya kalmaz doğurursun dedi 37+2 de kontrol şimdi 36+6 sadece su iç bol dedi
nurcakir58 Esmanur42 banada yatış yapılmadı salı gidicem bakalım açılma yok Ağrımda yok ntsde az cikiyo gayet de iyiyim ben. Capaya gidiyorum arastirmayw
RdvnMlkn Esmanur42 bn bi arkdasmda suyu azalmisti 2 gun yatis verildi sonra çıktı hastaneden bebegin suyu azmis onunda elinden geldigince dikkat et olmasa baska doktora git 1 doktorun demesiyle bence git baska doktora bakalm o ne dyo
Tudya Benimde doğumdan 3 hafta önce suyumda azalma vardı bu yüzden dr haftada 2-3 kere nst ye sokuyordu beni...
Aryaberen Benim doktorda bana aynisini soyledi 1 cm acikligim var suyunda az dedi hergun nst ye giriyorum suni sancıyla doğurtalim dedi ben kabul etmedim. Nisanımda geldi bakalim kendi sancımi bekliyorum.
RdvnMlkn Esmanur42 valla bnmde bu hafta kontrolum vardi devlete gitim içim rahat olmadi bide ozele gitim ikiside ayni seyi soyleyince icim rahat oldu sen bol bol dua et rabbim yardim etsn
Aryaberen Esmanur42 bence çok sıkıntılı olsaydı doktorun doğurtalim derdi seni idare edecek kadar suyun Var demekki müdahale etmiyor.
Tudya Esmanur42 Benimde çıkmıyordu şancı bebegin kalp atışları duzenlimi onada bakıyorlar... Ben 40+2 de dogum yapmıştım hatta...