Tubamsl Elif7781 Doktor normal dediyse normaldir bende şeker çıktı ben diyet yapıyorum ama bana bile doktorum ultrason da haftası ile uyumlu dedi ki zayıf bile doğsa üzülmem kilo iyi bir şey olsa diyetisyenler olmazdı☺️ Önemli olan sağlıklı olsunlar🤲
Elif7781 Tubamsl canim zayıf doğması sandığın kadar kolay bisey değil oglum prematureydi şimdi kızım biraz önde gidiyor rabbim sağlık versin hepimizin evlatlarına insallah 🤲🏻
Minikaydoganlar Elif7781 fazla mı acaba ya benim 28 haftada 1100 dü2 haftaya o kadar olabilir mi bilmiyorum normal demişti doktor
Elif7781 Minikaydoganlar normal dedi dr canim benim 23ler de 1100 gr di tam hatırlamıyorum da öyle bisey di iste
Alarasel Elif7781 birde haftasıyla uyumlu olsktn sonra zayıf olmz bi zorluğunuda olcğını sanmıyrm Allahın iznyle
Tubamsl Elif7781 Yani demek istediğim ultrason ile uyumlu olması canım😇 Tabi prematüre olması değil. Allah hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin🤲🌸
Minikaydoganlar Elif7781 belkide benim ikiz diye öyle canım bilmiyorum rabbim sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Tuaa15 Elif7781 benim de 26 da 1100 dü şu an 28 olduk 31 e randevu aldım bayram sonu bakalım ne kadar oldu 😍
Meryemgunduztoptas Elif7781 30.haftamda 1600 gram civarındaydı sanki sizin biraz önde gibi ama doktor daha iyi bilir tabi. Şekeriniz baktırın ne olur ne olmaz