Asrineva yorumun üstte dursun diye yazıorm. Allah yard. Olsun inş korkularını atlatırsın cnm. Bende hamile olmadan önce hamileliğe sıcak bakmıordum. Çünkü kendimde o gücü göremiordum. Kesin ölürüm ben diodum istemiodum. Ama hamileyim 26 haftalık. Ne zaman hamile kaldım o zamandan beri dogumu arastırdım okudum. Bilinçlendirdim kendimi.. Özellikle normal dogum yapanları okudukça hikayelerini daha güçlü hissettim. Herkes yaparken ben nie yapamayayım dedim. En kötü sezeryana döner ztn dedim.. Suan normal dogumu istiorm inş. Ayrıca gebe okuluna gitcem iyice bilgilenmek için. Nefesi kullanma, ıkınmayı nasl yapmalıyız bu sürecte ne gibi hareketler yaparsam dogum kolaylasır gibisinden.. Sende oku gebe okuluna git.. Ayrıca kendine sürekli aktivite bul. Bul ki kafan doguma yogunlasmassın.. Ben çalısan biriyim. Vaktim olmuor ztn eve gelincede uyuyorm. Yada temzlik yemekle ugrasıorm.. İnş o an geldiğinde sakinliğini korur trk seferde dogurursn.. Panikle cok zor.. Kendine herseye ragmen güvenmiorsan sezeryan istersin.