Mlke Esra3890 nasip kısmet aynen canım geri kalan herşey aracı oluyor 🙏 inşallah isteyen herkese nasip olur
kbra92 Mlke estrofem kullandim ve hamileyim hala da kullanmaya devam ediyorum bide ignelerim ayriyeten ilaclar da var tabi estrofemi sabah aksam 2 ser tane aliyorum ben
Mlke kbra92 canim benim allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin 🙏 benimde 9 aydır olmuyor diye verdi ilacı araştırdım biraz rahmi daha iyi hale getiriyormuş embriyo tutunsun diye inşallah bu ay bizede nasip eder allahim🙏🙏
Cemreask Ben sadece klomen kullandim ilk ayinda hamileydim simdi 1 oglum var 2. Si icin bu ay yine kullandim adetime 2 gun kaldi inslh bu seferde olmustur 😘😍
SevdaLinkaaa İkisini de kullandım ,18 ay beklemiştim ,3 ay içinde de hamile kaldım ,21.ayımda . İyi ilaçlar .
Iremgokce Mlke milleti boşver stresten uzak dur ilaç kullandığını bile unut beynini şartlama yani bol dua inşallah nasip olur canım ❤️
Mlke Iremgokce ay inşallah canım benim zaten yumurtlama dan hemen sonra yigenlerim geliyor görümcem falan kaynanamlarda olurum sık sık ya da gezmede bayram desen zaten geçer inşallah güzel şeyler olacak 🙏🙏
Mlke kbra92 allahım sağlıkla huzurla bulustursun sizi inşallah 🙏 vesile olan herşeye şükür tüp bebek aşılama veya başka birşey ❤
Mlke SevdaLinkaaa aminnnnnn❤🙏 Allah im derdi olup derman bekleyen herkese şifasını bir vesileyle nasup etsin insallah 🙏🙏
kbra92 Mlke amin insalah cok uzgunum aldigim haberle 6 haftamda oldugumu soyledi doktora gittim bugun kese buyumus ama coxuk gozukmuyo bu haftaya kadar gozukmesi gerektigini soyledi pazartesi tekrar cagirdi ama bos gebelik olabilir %50 sansin olabilr dedi 😓😓😓😓😓😓😓😓😓