Serraayazc 9 haftalık hamileyim, ara sıra özellikle akşam saatlerinde mide bulantısı ve göğüs hassasiyeti dışında hiç bi belirtim yok. Bebeği hissedemediğim için de biraz endişe ediyo olabilirim. Siz ilk kaçıncı haftada hissettiniz?
Ayesray Serraayazc ben 13+4 oldum hissediyorum dediğimde doktorum daha cok erken olduğunu söyledi genelde 18.haftadan sonra hissetmeye başlarmışsın tamamen yapıyla alakalı daha geç hisseden de var
Tugcehar87 Serraayazc hayır oldun öncelikle yaklaşık olarak 8-9 hafta daha geçmedi gerekiyor benim ilk gebeliğim 19 haftada hissettim
Minedy @Serraayazc#4754899 daha çoookk erken hissetmeniz için. Ben 18+6 dayım hala her gün net hissediyorum diyemem 😂 ilk başlarda bende sizin gibi bazen kendimi gebe gibi hissetmiyordum ama zamanla büyüyen göbek hissettiriyor artık 😃
Ayesray Sadiyy35 geçen biri yazmıştı göbek kısmında yağlanma fazla olduğu için geç hissetmiş biraz öyle bi durum yoksa yakındır hissetmen😊
Serraayazc Beni en çok belirti olmaması şaşırtıyor insanlar bulantısından yataktan kalkamadığını söylüyo ben işe gidip geliyorum hiç bi sorun yok bi tek gece geç saatte uyumadıysam mide bulantım oluyo
Tugcehar87 Serraayazc sağol şeninde geçecek sende göreceksin inşallah ama daha 9 haftadan bu kadar evham yapma öyle bitmez günler 😂😂
Serraayazc Biraz sıkıntılı başladı gebeliğin bu evham ondan 😔 çok sağolun Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💚 isteyen herksse nasip olsun ❤️