ipeksi Cankusssssss yaa ben horluyormuşum 6. Yılımız evlilikte eşim ilk kez horladığını duydum diyor bi de 3 yastıkla yatıyorum biri belimin altın ikisi kafamın altına buna rağmen 😂
Htc70 Smyy7 bende asiri yorgunluk halsizlik oldu . hic bir sey yapmasam da basimi yastiktan kaldirmak istemiyorum:(
Tubamsl Bizde 30+5 olduk sürekli tuvaletim varmış gibi hissediyorum ama bazen bakıyorum aslında yok🙊 Eller, ayaklar bende de şişti🥺 Bir de ben her gece rüyamda doğum yaptığımı görmeye başladım🙈
Yusuftunaveannesi mrsdoruk ben de 32+5:) ben de sağa sola dönerken zorlanıyorum. Ayaklarım şişmişti bu ara azaldı şekerden dolayı diyet yapıyorum belki ondandır. Benim ayaklarımın altı ağrıyor
mrsdoruk Yusuftunaveannesi ay böyle damarlarımın ağrıdığını hissediyorum valla :( akşamdan sabaha iniyor ama gün içinde yine aynı bir de çalıştığım için neyse ki bugün son iş günüm 🥰🥰
Nezahatozen 32 haftalığiz şu sıcak basması ve terlemekten baya bi sıkıldım eşim evin ici iyi diyor ben bildiğin terliyorum uyku problemi yaşıyorum bi4 kere tuvalete kalkıyorum ama beril hanımda keyifler iyi karnımın ici deprem oluyor gibi😅
Burcak61 Smyy7 31+0 dan selam olsun gece uykusu benim içinde hayli zor yatarken belim ağrıyor her yerimi yastıkla dolduruyorum az sonra kontrolüm var bakalım oğlum kaç grm daha almış 😊
Burcak61 Smyy7 1529 olmuş beş gün geriden geliyor dedi ama bu o kadar da önemli değil dedi ben her hafta gidiyorum kontrole haftada yaklaşık 150 grm alıyor
Gozde_coskun Smyy7 31+1 izzz ☺️ Yataken destek olmadan kalamıyom valla yada kendımı sekılden sekıle sokup kalkıyom. Gece uykularım gitti wc ıcın olsun dönmek ıcın olsun gözler acılıyor 2 3 defA. Çalısıyorumda ayak şişmelern bılek kısmı hele ayakabı üst kısmında görünüyor ☺️ Katlancaz artık ama en guzeş duygu hıssetmelerım cok arttı . Hıckırık tutması hıssetmek cok guzel . Acıtıyor hareketlerı valla ☺️☺️
Sinem21 Smyy7 sizi okuyunca benim hiç şikayetim yokmus kızlar valla 😅 sadece aşırı tuvalete gidiyorum ve sanırım bazen kasılma denen şeyi çok yaşıyorum onun dışında benim bi ağrım sızım yok şükür 🙏😇