Kızlar banada nasip oldu doğum hikayemi yazmaya,öncelikle normal doğum zor değilmiş onu gördüm ama bemim ağrı eşiğim zayıftı ve ben yapamadım.evvett anlatmaya başlıyorum 17mayıs cuma günü kontnrole gittiğimde doktor suyumun bittiğini söyledi suni sancıyla yatış verdi bizde o akşam iftardan sonra yatış yaptık o gece 2saatte bir beni nst ye bağladılar yemeğimi yiyip gittim o gece orada uyuyarak geçirdim sabah 5te eşim bana kahvaltı getirdi birlikte kapı girişinde kimsenin görmeyeceği bi alanda yedik sonra bana vajinadan hem rahim yumuşaması için suni sancılı bi ilaç verdiler rahmim sertmiş muayeneye bile zor izin verdim kendimi çok kastım,sonra bi hasta daha geldi ikimiz birlikte çektik acılarımızı,11buçuğa kadar 6saat suni sancı çektim ama çok fazla açılmam olmadı ve bebeğimin kalp atışları yavaşlamıştı doktorlar devamlı takipteydiler bana hava vermeye başladılar ben bişeylerin ters gittiğini görünce beni sezeryan a alın dedim onlarda kendi aralarında konuşup eşime bilgi vermişler ve 11buçukta sezeryana alındım kızlar bebeğim 7günlük oldu sezeryan hiç istemediğim bişeydi ama allah böyle nasip etti şimdi çok şükür çok iyiyim sadece ağır kaldırmıyorum dikkat ediyorum ama işlerimi tek başıma yapmaya başladım süpürge çekmek dışında,bebeğimde çok şükür sağlıklı 2880kg doğdu ama tek sıkıntımız sanırım sütüm yetmiyo ve gece uykularımız hiç yok sabaha karşı uyuyo evet bu da benim hikayemdi kızlar ,size sorum daha önce doğum yapanlar sütünüzü nasıl verimli hale getirdiniz benim kızım 7/24memede dursa hayır demez ve beşiğine koyduğumuzda hemen ağlamaya başlıyo.sorularınız varsa alabilir anniş adayları😍Hepinize hayırlı doğumlar inşallah