Mrvegrkan Kızlar merhaba 19 haftaya girdik çok şükür Oğlumun hareketlerini bir gün çok net hissediyorum aşırı belli diğer gün hiç hareket etmiyor sanki hissetmiyorum korkutuyor beni 😏
Gulhan12 Mrvegrkan Canım bu haftalarda düzensiz olması çok normal ben 3-4 gün hissetmediğim olmuştu, içini ferah tut yeter ki 😊
Anacsevgidolumelek Mrvegrkan uyuyoor sippaaa :)) o haftalar uyku duzenlerini olusturuyorlarmis bak bak bak minnacik hallerine bakmadan uyku duzeni 😍 su an bizimkiler de yavasladi ama yerlerine sigamadiklari icin o haftalarimizi biz de oyle gecirmistik. Su an 29+2 yim simdi de buyudugu icin hareket edemiyor 😁 normalden degisik bir durum olursa doktorunuza danisin tabi :)
Minedy AyEr şu haftaya kadar şöyle bu haftaya kadar böyle diyeee diyee gebeliği yarı ettim, bende artık hissetmek istiyorum şuan 18+6 yım 28i beklersem ühüüüü gebelikter bişey anlamadan gebeliği bitirecem bu gidişle valla yaa 😅😅😅
Mrvegrkan Anacsevgidolumelek doğrudur uyuyo şıpa arada oyun yapıyorum uyansın diye tık yok 😌 gerçi gündüz kıpır kıpır gece tık yok bagZen 😌
AyEr Minedy bende sen gıbı dıyordum suan 33+2 olduk 1 dakıka rahat yok totosunu ve dirsegiyle karnımı çürüttü bır de yemeklerden sonra her gun saat 8 de bıldıgın karnım bır sag tarafına kacıyor bır sol tarafına düzenini oluşturdu cok şukur 😂
Anacsevgidolumelek AyEr 29um ben su an gunde 8 10 tekme atiyor ama surtunme yok sanirim hissetmiyorum 30u gectikten sonra artacak sanirim
AyEr Anacsevgidolumelek 30 dan sonra felaket oluyorlar uyuyorum bı anda uyanıyorum ahenkle dans edıyor sıpam🥰
Anacsevgidolumelek AyEr aayy ben de hevesle bekliyorum insallah yaa :)) her hareketi ayri heyecan zaten rabbim nasil guzel duygular bunlar diye diye sukrediyorum hep :)
Anacsevgidolumelek Mrvegrkan benim o haftalar gunduz uyuyodu gece uc dort defa tekmesine uyaniyodum :)
Nuray29 Korkma kuzum ben 20 haftada tam net hareketlerini hissettim şimdi 29\6 olduk Rabbim hepimize bir nefeste doğum yapmayı nasip etsin inşallah...