Sonunda bende doğum hikayemi paylaşıyorum 🙈 38+4 e kadar hiç bir sancım nişan su vs gelme durumum yoktu . 38+4 de sabah 7.30 da sancı girmeye başladı ben geçici sancı diye düşünüyordum ama akşam 11 e kadar 2 dk da bir sancı çektim direniyorum ama daha erken diye ihtimal vermiyorum. Doktora gidelim dedi eşim istemedim geçici sancı diyip gondericekler dedim neyse duşa giriyim sıcak su iyi gelir dedim tam giriyordum ki suyum geldi 😁 bende doğumu nasıl anlicam diye korkanlardandim ama pat diye birden su inince anlamamak elde değil 😆 hemen giyindim yarım yamalamak hazırladığım hastane çantamızi aldık gittik. Beni direkt doğumhaneye aldılar sancilarim yarım dk da bir %100 çıkıyo yani fenalardaydim 🤪 baştan beri normal doğum yapmak istiyordum doktorumda sen bilirsin dedi hep. Sancılarim çok sık olduğu için o arayı hiç anlatmiyim 😆 açılmam olmayacak sezeryan olacam kesin diye düşünen ben 4 saatte tam açıklığa ulaştım herşey çok hızlı gelişti. Doktor kesi atmış ama kızım çıkarken sağ tarafıma doğru yirtmis. Baya bi dikişim var içte dışta ve hemoroidim de var kocaman iki tane 😭 bugün 6. Günüm hala pert sayılırım. Size tavsiyem normal diye diretmemek normalin de çok zor yanları var bitti kurtuldum diyemiyosun ☹️ sonuç olarak şimdi kaşık kadar suratı olan dünya tatlısı bi kızım var 👨👩👧