Tiredmother canm hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlat etsin🌹💪🏻 Böyle hikayeler okudukça kendimde başarmış bi insan olarak çok gururlanıyorum, aşağıya yorumlara yazmışlar kendi pozitif olanın Doğumu da öyle oluyor diye gerçekten de öyle, bende 31 gün oldumdoğum yapalı hatta bugün paylaştım hikayemi 41+0 da, sana bir tavsiyem olacak, insan biran önce normale dönmek istiyor bebeğini kendi kucaklamak istiyor, yatmak istemiyor, ama dikişlerin iyi olduğuna kanma sakın, bir gün iyi oluyor ona güvenip ayaklandım dikişim biri Attı kanadı, hala aynı o dikiş ne zaman kendimi zorlasam ayaklansam kanıyor, o yüzden baştan sıkı tut dikişlerin kaynayana kadar kendini yorma yat dinlen bol bol, ben ilk zaman ağlıyordum oturamıyorum oğlumu güzelce kucağıma alamıyorum diye, kendimi zorlamasaydım keşke de şimdi alabilseydim kucağıma , şimdi hala zorlanıyorum oturamıyorum çnkü dikiş attığı için her seferinde zorlayınca kanıyo kaynaması uzun zaman alacak, aklnda bulunsun, tekrar hayırlı olsun çok mutlu oldum okuyunca evladınında seninde bahtın güzel olsun, ne kadar şükretsek az🌹🤱🏻