hunilimom Tiredmother suyu iyi durumu gelişimi iyi keyfini bekliyoruz dedi doktor 2 gündür de hafif bel ağrım var bakalım inşllah gelir bizim kiz
Tiredmother Suvinella Hahahahaha 😂 viledasız olacak yanlız yere çömelip çitiler gibi yer siliyoruz hadi hanımlar😂
ba92 öncelikle hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. Ben de 10 haftalık hamileyim , doktorum Anadolu yakasında ve gidip gelmek zor oluyor hangi hastane hangi doktor da doğum yaptınız acaba ?
Arikkok Canım gözün aydın olsun rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı çok güzel geçirmişsin okudukça rahatladım bende 38+2 normal görünüyor suan insallah 🙏seninki gibi keyifli geçer bende alt dikişten çok korkuyorum bide suni sancı kendi sancından bile daha ağrılı va şiddetli geçiyormuş doğrumu 🙏
Mlkbrl Tiredmother gözünüz aydın canım hadi çok geçmiş olsun Allah sağlıklı huzurlu ömürler versin inşallah 🤱🏻darısı bizim başımıza 🙏🏻😊🥰
aysegulcbo Tiredmother hayırla büyütün bebeğinizi inşaallah bende dikiş kesi kısmından ayrı bi korkuyorum çok geriyor beni 😬😬
Lovely34 Tiredmother yaaa maşallaj rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin tam hayalimdeki doğumu anlatmışsınız inşallah bende normal doğururum sizin gibi.. 🙏🏻🙏🏻
Seher12 Ilk ağrılar adet sancısı gibimi oluyor merak ediyorum☺ve suni sancıdan sonra dayanilmayacak derecedemi oluyor
Tiredmother Seher12 aynen canm adet gibi ama uzun değil mesela bi hissediypsın sonra unutuyosun bi kaç saat sonra tekrar hissediyosun. Gittikçe artıyo ama benimki biraz değişik okuduklarım gibi olmadı hiç. Sancım geldikçe yürüdüm çömeldim flan geçinde hayatıma devam ettim bu açılmayı hızlandırmış
Nerm7n Tiredmother ohoo sen hikayeni bile yazacak moda girmişsin. Maşallah size 🧿 sonunda geldi bak hayırlısı ile 😊 sütünü takma kafana bol su iç hurma ye bide emzirdikçe gelecek.
Tiredmother Nerm7n ta hastanede yazdım sosyal anne olmak bunu gerektirir 😂😂 emmiyo süt gelmediği için zar zor tutturuyorum ağzına 30 saniye kadar çekiyo bırakıyo. Pompa aldık onla getirmeye çalışıyoruz süt yapacak şeyler yiyorum içiyorum ama hiç bana mısın dicek gibi değil 😓😓 şimdi de uçları yara oldu artık parçalandı daha doğrusu dokunulmuyo bile. Doğumdan zor oldu bu işlem