Selam Mutlu Anneler😻👋🏿 ~ herkes yazıyo bende yazayım dedim🙈(Azeriyim ama umarım güzel anlata bilirim Türkce🙈)
Ben birinci Çocuğum 11.07.2017’de geldi Sezeryenle dünyaya😻 aslında 22’sı olmalıydı normal doğum, ama önce doktorum ters geldiğini 😣 söyledi ama ben bir umut bekledim ((( ama yine gittiğimde artık poposuya değilde ayaklarıyla geldiğini ve suyumun azaldığını doktor söyledi, çok riskmiş beklemek onun için 10’u gitmişdim doktora eve gidip hazırlandım ve doktorum burda gece kal sabah kolay şekilde Sezeryen hazırlıkları olsun diğe önerdi, bende hazırlanıp gece Hastanede sabahladım sabah 6-7 gibi beni hazırlamaya başladılar 3-4 saat öyle kaldım iyneler kontrollar falan😣 ve 11:20 de Bebişim dünyaya ilk çığlığını yaptı😻🙏🏿 Allah herkese nasip etsin inşaAllah. Ve ben (narkoz’la değil belden iyneğle ameliat olduğumdan) hemen uyumamışdım herşei hiss ediyordum .. oğluşun ilk ağladığında bende korkudan ~ neden ağlıyor? Neden ağlıyor? Diye diye uyuyup kalmışım😣 bana oğlumu ameliathanede ilk gösterdiklerinde üzerime kan sıçradı ve bende henüz şokdaydım)) inanamıyordum anne olduğuma🙈 ve sonra beni odaya aldıklarını hatırlıyorum o anları anlatmasam iyi( bence sezeryen olanlar anlar beni( çok acıklıydı😣 1 hafta öldüm dirildim😣ağrıdan(... ama yinede Anne olmak için herşeye değerdi❣