Miracim defnefunda merkez hastanesinden bahsediyorum. Sezeryan ucretleri merkez 1700 konak 2700 yuzyil 2750. Normal dogum ucretleri de sezeryandan 200-300 tl daha az oluyo genelde.
Kumsaleremine Gamzeciks A_S_K defnefunda canım ben yüzyıl hastanesi Cemal gülsevene gidiyorum çok memnunum bana enerji veriyor resmen
A_S_K Kumsaleremine ben Seher Çınara gidiyorum çok güler yüzlü anaö sevecen bir kadın çook ilgili doğumda kaçta olurda olsun hastasının yanında iyiki onunla başladım bu yolculuğa 😊
Kumsaleremine A_S_K evet gerçekten seher hanım çok iyi ben ilk gece kontrole nöbetçiydi ona gitmiştim herkes ondan çok memnun yüzyılın en iyi kadın doğum doktoru bence şanslısın doktorundan vazgeçme
Elifdikel Nunisss aslında normal istiyorum ama gebeliğim tüp bebek tedavisinden sonra mucize şekilde gerçekleşti cesaret de edemiyorum sezeryan da olabilir artık çatı durumuna ve bebeğin kilosuna göre en son doktorumla birlikte karar vermeyi düşünüyorum
SevincDeniz1 Nalkan Sordum canım onu iş yerime tamamlayıcı sağlık sigortası oluyormuş Koc Allianz dogumda ozel e geçtiği için olmuyormuş diğer bölümlerin hepsinde geçiyor
Nunisss Elifdikel benim sezeryan olacak tansiyon problemim olduğu için Temmuz’un ikinci haftası felan sanırım alacak doktor bebeği 32.haftadayız İşte şu anda bakalım 🤔
Elifdikel Nunisss rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah yavrunuzu 38.hafta gibi oluyor genelde sezeryanlar
zeynokrktk defnefunda Özel Gebze Merkez hastanesine gidiyorum hayırlısıyla Cihangir bey doğumumu yapıcak 😊
zeynokrktk defnefunda Kısmetse normal olacak sigortalılar ne kadar bilmiyorum sigortasız 1.600 dü galibaaa
defnefunda slm kızlar bayramda uzun yola çıkıcam arkadaşlar varmı biz gitmeyi düsünuyoruz ama bi yandan da korkuyorum ne yapsam siz napıcaksıniz bayram tatilinde ???
Nunisss Busrarden ya benim ara ara yükseliyor başıma ağrı vuruyor coraspirin içiriyor bana size de verdi mi Arife günü kontrolüm var benim de bakalım 🤔