defnefunda babymomm medical gerçektende acayip pahalı en ufak tahlile bile dünyanın pahalısını istiyolar
Elifdikel defnefunda doktorum Gebze Medical parkta Ömer talip Turhan doğumumu da orda yapicam inşallah
Nunisss Elifdikel bende kendisine gidiyorum Temmuz ayında Doğum yapacağım inşallah memnunmusunuzzz kendisinden ☺️
Elifdikel defnefunda evet pahalı bir hastane çalıştığım işyerinin özel sağlık sigortası olduğundan gidebiliyorum bende
Pnarozbulut defnefunda ben orda Doğum yapacağım kısmet olursa normal 3200 sezeryan 3500 yeni sormuştuk
defnefunda devlet hastnesinde dogum yapan varmı arkadaşlar gebze çevresinde peki yapan arladaşlar ufak bilgiler verilse çok sevinirim 😊😊
Cemrelii Yüzyıl hastanesinde çigdem hanıma giden varmı acaba pazartesiye randevu aldım normalde medical parka gidiyordum bu ay degistiricem insallah pişman olmam
Gamzeciks Cemrelii çok soğuk ve donuk bir kadın. Bende bir ara deneme gafletinde bulundum. Tavsiye etmiyorum
Elif28 Cemrelii gittiniz mi cigdem hanıma ? Bende randevu aldim ilk defa gidicem doktor değiştiricem. Kac haftalik gebesiniz
defnefunda arkadaşlar devlet hastanesindehic dogum yapan yokmu onlarinda fikirlerinide almak razım ??
Miracim defnefunda fatih devlette guzel yeni binasi odalari falan cift kisilik ama guzel yapilmis. Orda zekeriya sacma oneririm cok ilgili ve guleryuzlu bi doktor. Ama dogumu ebeler yaptryo. Sezeryan gunu de veremiolar cok fazla nobete kalmadiklari icin. Acil gidersen yapiolar oda artik o gun hangi doktor varsa..
Miracim defnefunda farabi icinde yildiz hanimi öneriolar ilgili ve guleryuzlu diyolar... ben devlet hastanesini sezeryan olucagim icin tercih etmek istemiorum dikislerde sıkıntı yasarim diye bildigim doktoru tercih ediyorum..
defnefunda şuanda gebze civarında oturupda gebzede merkez hastanesinde dogum yapacak arkadaşlar varmı normal dogum fiyatı ne kdr biliyomusnuz ???? biliyosanız aci cvp verilmisin ama bu senenin fiyatı olycak dogum fiyatları ???
deletedmom472 defnefunda benım kuzenım orda yapacak temmuz sonunda sezaryen doktoru cıhangır bey yanlıs hatırlamıyorsam 2200 odeyecek oda suslemesi ve fotoğrafta dahıl normal dogumu senın ıcın sorarım canım
Miracim defnefunda birinci dogumu cihangrde yaptm uzun sure sanci cektm ama mecburi sezeryan oldu. ikincide orda olcak. Ben cihangiri oneririm biraz aceleci tavri var ama normal dogum olsun diye cok cabaliyo ve ameliyati da guzel yapyo eli hafif. Farabiye gttim bnde bebek hakknda bilgi falan vermiolar ilac yaz gonder sadece..
Miracim deletedmom472 emin misiniz merkezde oda suslemesi ve foto cekimi olduguna. Biz kac kez gittik oyle bi bilgi vermediler.