NuurBilgin ben 20+3 günlük hamileyim prensim olacak allah izin verirse ama bu zamana kadar bebegimin hareketlerini hiç hissetmedim sizce normal mi kontrollerimde hiçbir sorun çıkmıyor ama ne yaparsam yapayim hissetmiyorum
Mine NuurBilgin ilk hamilelikte 22.haftaya kadar normal ilk başta kalp atımı gibi falan hissedersin zaten zamanla tekme olduğu belli oluyor sakin ol 🤗
cevriyetoy NuurBilgin benim doktorum da ilk gebelikte 22.haftadan sonra net hissedilir ancak endişe etme demişti. Şimdi 23+0 im gayet net anlaşılıyor.
Burcinsahin3 Ilk gebelikler de erken hissedilmezmis telaş yapmayın kızlar,bende 20. Hafta hissettim kızım olacak, şuan kıpır kıpır kelebek gibi 😂💜
annelikguzel Salam hanimlar 😊 men 23+3 gunluk bebis .hiss edirem cok net amma birden sanki yerinde atılıyor gibi oluyor tekme gibi deyil yani sanki kendini atip tutuyor gibi sert oluyor oyle bende acaba rahatsizmi orda boyle yapiyor diyorum 😐💜🍼
Saramasal Bende 18 haftalk daha bende hisedemiyom sadece sağda yada solda bi baskı ağırlık var o kadar bakalım ne zaman hisetcez çok heycanli 🙆
humaninannesi61 İlk gebelikler 18 ve 20. Haftalardan sonra hissedilirmiş😌 Ben erken hissetmiştim o ayrı😍
AycanYavuz Ben 15. Haftamdan beri hissediyorum 🙊 ilk gebelik birde😄 bu sabah 4 defa vurdu güp güp 😇 şuan 18+3 üz
Nurcan Benimde ilk hamileliğim 9+1 olduk ve bazen is yaprken eğilirken sanki bebeğimin tam olduğu yerde bişey batıyormuş gibi hissediyorum acaba bebeğimi mi hissediyorum ki o batma bebeğim mi ki 🌌🎆
deletedmom11 İkinci gebeLikde çok etken hissedersiniz 13 haftayım we arada bi içerde baLık gibi kımıL kımıL iLk bebeğimde bende 20 Lerde hissetmiştim