Mom72626 aysegulveminigim canım 17 da hafif pıt pıt yaptı sonrasında 18+6 da ilk sert tekmemi yedim ondan sonra kızım zaten hiç durmadı maşallah 🙏🏻🙏🏻🥰❤️🧿🧿 ilk gebeliğim
Ftmemne aysegulveminigim ilk gebeliğim de 19.haftada 2.hatırlamıyorum. 3.de 15. Hafta. İlk gebelik lerde 22.haftaya kadar hissedilmeyebiliyormuş
aysegulveminigim 9 haftaligim suanda ama elimi karnima koydugumda minik bi kalp atisi gibi bisey hissediyorum sizce bana mi oyle geliyo
Weewe 17+4 😍 aysegulveminigim o kalp atisi hamile degilken de hissediliyor, atar miydi toplar miydi ne bi damardan geliyor. Uzmek istemem ama 9 haftada imkansiz. En erken 16 civari kabul ediliyor hatta.
Sabina03 aysegulveminigim şuan hissetmen çok erken olabilir cnm benim ilk hamileliğim bu. 14. Haftada hafif pıt pıt hissettim ve çok duygulanmıştım şimdi 35. Haftamdayım bebişim haraket ettikce ciğerlerimi söküyo sanki😂😂 olsun ama bebiş haraket ettikce rahatlıyo insan herşey yolunda mesajını alıyo bebekten😊
35shereliz aysegulveminigim 16-17 ama ben çok dikkatliydim kızımda aşırı hareketli o haftalarda sadece pıt pıt diye hissetmiştim 20.haftada çok net gözle görebiliyordum karnımı
yigitalptb aysegulveminigim ilk 16. Haftada hissettim ama çok hafifti. 17den sonra iyice belirginleşti. Kızkardeşim 20. Haftada hissetti. Kilo da önemli diyorlar ama ikimiz de zayıfız ve iki bebek de erkek. Bence çoğu şey gibi kişiden kişiye değişir bu da :)