Mervekrgz Melek_annesi Yenibosna sefa hastanesinde semra hanim var ben oraya gidiyorum cok memnunum sicak kanli guler yuzlu. Bende arkadaslarimin tavsiyesi uzerine gittim
Mervekrgz Yenibosna sefa hastanesinde semra hanim var ben oraya gidiyorum cok memnunum sicak kanli guler yuzlu. Bende arkadaslarimin tavsiyesi uzerine gittim
Melek_annesi Ebruliiii oz Ebruliiii bahcelievler devlette ariyorum 2. Dogum ilki ozeldeydi sezeryan olcagi icin devlette yapicam 😊
Melek_annesi Ebruliiii ben gidiyorum cokta guzel temiz hastane ama doktora karar veremedim doktorlarda iyi ama ben doguk yapan tavsiye alabilecegim dr ariyorum😊
xbebek Melek_annesi kesınlıkle BÜlent Demir dıyorum sana ben ona gıdıyorum harıka bır doktor cok degıl aşırı memnun kalırsın o derece adam sen sormadan tak tak tum kafandakı sorulara cvp verio bıde ustune sana varmı merk ettıgın dıe 2 3 kez soruyo kararsenın
xbebek Melek_annesi ayrıca hastame gercekten mukemmel dogumu orda dusunuyorum bnde sen kac haftalıksın
Melek_annesi xbebek 22 hafta 3 gunlugum bende ilk haftamdan beri bahcelievlere gidiyorum ozelede gidiyodum biraktim cnm hastane cok temiz doktorlarida cok cok iyi
xbebek Melek_annesi tuh dıcektım bnden once dogum yaparsan yaz bana dıe ama bn senden once yapıcam dogum 31 haftadayım ben sana anlatırım ozaman nasıl davranıyolar napılıyo fln :)
melegimmucizem ay bu burda dursun dogur saniz haber verin ben cerahpasaya gidiyorum.ama cok ugrastirci orasi