Sibel134 Hanımlar 27haftalık hamileyim bugün ultrasonda bebeğim 29haftalık çıktı . kilosu önde ilerlediği için 1200 çıktı sizin bu haftalarda kilolarınız nasıldı
Tugceleventsoy Sibel134 bende 27+3üm pazartesi gittim kontrole o hafta sayıları değişkenlik gösterebilir demişti doktorum ve benimki de 1200 çıktı doktor herşey yolunda kilosu doğru orantıda dedi
Ema Sibel134 öyle demesi bebeğin 7 aylık olduğu erken doğacağı anlamına gelmiyor bebeğiniz ilerleyen haftalarda haftasıyla uyumlu hale denk gelir
Tugceleventsoy Dilek5555valla ilk başlarda bende yapıyordum baktım geçmiyor bıraktım saymayı bıraktıktan sonra daha hızlı geçmeye başladı inan😂😂
d190516 Sibel134 2 hafta önde olmuyo ama 28 haftalıkken 1200 gramdı çünkü oğlum günüyle haftasıyla uyumluydu 😊
Victoriaaa Sibel134 ben 28+2 günlüğüm ama 6 buçuk aylık diyorum herkese ben mi yanlis biliyorum acaba 🤔
Elena4 Betul11 bünye meselesi heralde canim cunku hic ozellikle sunu yiyeyim demedim😊 yedigin yaramis dedi doktorum.biraz da genetik tabi baba iri falan ondan heralde 😊 ama siz yine de dondurma,kasar,süt urunlerini bolca tüketin🖐🤰🏼