Hazaldalilar Rabia2019 21+6 yım doktor tahmini Doğum tarihini söyledi mi canm sana ben detaylıya gideceğim haftaya bakalım sen yaptırdın mı
etugce Alarasel çocuk olunca ben de sizin klube gelicem nasılsa, öyle hepsi aynı katla koy zamanım olamıyacak nasılsa 😁
Alarasel etugce kız sn gene yaparsn belli olöaz 🤣🤣🤣valla temizlk şirketi buldm tane öyle durumu kurtarmayı düşünyrm yardımcı gelck ordan inşAllah
Hazaldalilar Rabia2019 bizim dügünümüz 23 Eylül fe oldu belki kızım o gün sürpriz yapar diye bekliyorum 😂😂😂 benimkisi secde pozisyonundaydı en son günde 150 kez falan tuvalete gidiyoruz
Rabia2019 Hazaldalilar ayy ne güzel benim düğünüm de 30 eylüldeydi ama benimki o kadar beklemez bence 🤷🏼♀️ Her ultrasona girişimde secde pozisyonunda yatıyor benimki de 🤦🏼♀️ Detaylıysa giderken kahvaltı ettim çikolata yedim bi gittim yine dönmüş totosunu yüzüstü yatıyor 😂 merdiven indim çıktım geri geldim Yok hala aynı 🤦🏼♀️ Yüzünü göremedik doktor dudağına bakamadı haliyle normal mi diye
Rabia2019 etugce yok canım ben diğer burçları öyle tahmin edemem de Başak yani 😂😂 balık erkeği hiç tanımadım kadınları aşırı duygusal oluyor ama
Hazaldalilar etugce Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canm 😍 kız bebekler 38-39 da doğuyor diyorlar ama bakalım senin cinsiyeti ne
Hazaldalilar Rabia2019 Allah bilir artık canm hiç sorma ya en son gittiğimde belini sırtını kemiklerini görebildim kafayı yicem artık tuvaletten cıkıyorum 2 dk sonra yine basınç sürekli ayagıyla baskı yapıyor kuduruk
etugce Rabia2019 annem de balık benim ikisi de aynı bence çok benzetiyoru , inanılmaz güzel kalpleri var gerçekten yüzde yüz güven var herkese, ben onlar kadar sevgi dolu değilim biliyorum mesela değişik geliyor ondan ama bir yanını tamamlıypr işte demekki
etugce Hazaldalilar erkek benim ☺️ geç döllenmeydi bizimki ama doktor şimdi 2 hafta önden gidiyor demişti en son erken olabilir o tarihten dedi bakalım ne zaman gelecek
etugce Hazaldalilar evett ilk, siizn? ben de çok merak ediyorum nasıl olacak ne olacak ☺️ çok değişik bir duyguymuş hele doğunca daha neler neler hissedicez kimbilir ☺️
Hazaldalilar etugce bizimde ilk♥️ Evet çok farklıymış gerçekten.. hamile birini gördüğümde bu kadar tuhaf gelmiyordu. İçimizde can var veren rabbime şükürler olsun. İlk gittiğimizde noktaydı 1 ay sonra gördüğümde sok oldum gözlerimden yaşlar aktı gitti o kadar tuhaf ki anlatılması tarifsiz duygular gerçekten.. Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah
Rbs111 etugce eşimin ailesi özellikle yeğenler ve görümcem hep öperler karnımı severler çok hoşuma gidiyor açıkçası🤪 mutlu oluyorum değer verdiklerini görünce
Hazaldalilar Rabia2019 ay cidden çok zor Allah yardımcımız olsun yani yolda rezil oluyorum bi yere giderken her yerde camii tuvalet arıyoruz benzincilerle arkadaş olduk