Merhaba guzel anne adaylari ve anneler...
Size oglum icin kulandigim urunlerden bahsedicem. Turkcem biraz kotu dogru anlatamaya bilirim umuyorum ki anlarsiniz beni. Kendinize iyi bakin bebeklerini sagliklikla alin kucaginiza ve saglikla buyutun.❤ (Almayada yasayan anneler icinde urunler var ve onlardanda bahsetmek istiyorum)
◾ n11.comdan bir besik https://m.n11.com/carino-ahsap-sepet-besik-anne-yani-sallanir-besik-P294181513
Beşiği begenerek aldik. Ama oglumun boyu uzun gittigi icin 4 aya kadar kulanabildik malesef. Besik kalite ve fiyat olarak cok iyi. Ama keske aksap boyasi ile boyansaymis malesef boyali degild. Icindeki nevresim takimi okadarsa kaliteli degil cok toz topluyor.
✔ Bübchen bebek bakim urunleri
Severek kulaniyorum sampuanini pisik kremini ve yagini. Cok fazla yorum yaomaya gerek yok sadece pisik kremi ile ilgili bisey soylemek istiyorum sadece bir gecede cok iyi etkisi oluyor.
❌Bübchen losyon
Aldim ama en fazla 2 defa kulanmisimdir yapisini begenmedim. Sonradan duyduguma gore icinde zararli maddeler varmis.
✔Weleda bebek yagi
Harika bir urun suanda bunu kulaniyorum bebegime. Sadece iki icerikten olusuyor calendila cicek ozu ve susam yagi.
❌ Bebek odasi ( segmüller)
Malesef bebek odasi cok kalitesiz cikti orda bakarken fark etmemistim ama eve gelince anladik iyi olmadigini.
✔ MOON Cool Stone
Cok memnunum bebek arabasindan. Sarma yapmiyor kalitesi fiyatina gore cok iyi severek kulaniyoruz. Arabayla beraber Maxi Cosi adaptorude gonderiliyor. Extra almaya gerek kalmiyor.
✔Puset Maxi Cosi Cabrip Fix
Kalitesi saglamligi ADAC kaza test sonucu cok iyi. Yeni dogan aparati ile beraber aliniyor. Oglum icinde cok rahat ediyor isofix olmasida buyuk avantaj.
❌Pampers (prima)preimum care bebek bezi
Hic ama hic memnun kalmadim cok kez sizdirdi ve hemen degistirdim.
❌Babydream bebek bezi (Rossmann)
Cok kotu cok cabuk doluyor ve islak birakiyor ayrica sizdirmada yapiyor.
✔Babylove bebek bezi (Dm)
Harika bir bez uzerine baska bez tanimam. Sizdirma yapmiyor pisik yapmiyor. Butun gece degistirmiyorum ve sabah actigimda poposu kuru oluyor.
✔Bebek mamasi Nestle Beba Pro ha pre
Severek kulaniyorum hic bir sorun yasamadim simdiye kadar. Ne kabiz nede baska bisey. Doktorumuzda onayladi ve bir yasina kadar degistirmicegimizi soyledi.
❌Islak mendil (babylove, babydream, lillydoo, pampers fresh clean )
Hepsi cok kotu. Ve icinde zararli madelerde buluyor malesef.
✔Islak mendil Pampers sensitive protect
Cok memnunum. Hic bir sorun yasamadik simdiye kadar.
✔Emzik Avent ultra air & ultra soft
Oglum severek kulaniyor ilk verisimde tuttu bir sorun yasamadik.
◾MAM emzik
Ogluma aldim ama malesef sevmedi. Kotu bir urun degil. Arkadasimin oglu severek kulaniyor
✔Avent bebek bakim seti(ates olcer, makas vs.)
Severek kulaniyorum. Harika bir set ve hepsinin bir arada olmasi cok iyi. Icinde iki tane tarak, burun aspiratoru, tirnak makasi iki tane, dis kasiyicisi, torpuler var.
Şimdilik bu kadar yazsam daha iyi olur baya uzun oldu diyr dusunuyorum. Yarin bir diger listeyi paylasirim. Hoscakalin...❤