Crnerkn Leis Yok canım daha neler 😁 Benim detaylı ultrasonumda doçent yapmıştı yüzünü göstersin de fotoğraf alalım diye baya bi dürtmüştü aç yüzünü aç yüzünü diye😁
Mucizeemm Leis doktorum ultrason da uyurken bebek karnımı bir sallıyor akıllara zarar 😂😂 bu kadar pimpirikli olmayın lütfen.
Leylak83 Rabia2019 aynen ama detaylı da çok vurmuştu... bebegim dönmemişti yüzünü yavrum o vurdukça iyice inat etti dönmedi... yapistirmisti yüzünü plesantaya...
ikimelekannesi___ Rabia2019 ay kahkaha attım aynen kiz baz3n bende ittirip karnımı okşayıp biseyler yapıyorum oynasın diye 😄😄😄
GulsahMulayim Rabia2019 benimde öyle 😂 ultrasonda bakarken kımıldamıyor diye cihazı karnıma karnıma vuruyor yer değiştirsin diye 😂
1ogrencianne Leis telaşlanmayın hiçbir şey olmaz. Ayrıntılı ultrasonda doktor öyle bi bastırdı ki anlatamam canım yandı tüm gücünü verdi resmen, bebek hareket etsin diye cihazla vurdu birkaç kez. Demek ki darbelere karşı çok hassas değil 😊
Nebahathumeyra Bu kadar hassas olmayın bitmez bu hamilelik dopum çocuk yetiştirme . Rahat olun birazcık
Rabia2019 Leylak83 baya da acıtıyor yani vururken 🙄😂 benimkinin de sırtı dönüktü detaylıdan daha doğrusu yüzüstü yatıyordu, merdiven in çık gel dedi😂
yasemink372 Leis ben sevicem diye hirslanip resmen mincikliyorum karnımı bişey olursa benimkine olur 😂😂
Leis Ya sağolun içim rahatladı bn fazla evham yapıyorum Vala haklısınız kendime ızdırap ediyorum resmen ama daha önce kaybım olunca böyle oldum
Betusunannsi Leis 4 yaşındaki yeğenim yanlışlıkla karnima ziplayip oturdu. Baya ağrıtmıştı. Bir anlik oldu cok da dikkat ediyordum. Ama sukur birsey olmadi. İttirmeyle birsey olmaz sanirim 🤗
Leylak83 Leis basın saolsun.... doğru evham yapman... benimde kimyasal düşüğüm olmuştu.... ben de doktora ilkin aman yavaş diyordum sonra baktim ki o minik bedenleri güçlü.... Yani korkma inş bisey olmaz onlara....
Rabia2019 ikimelekannesi___ valla ben de 😂 bazen çok hareketli oluyor tam videoya çekeceğim an duruyor ben de hareket etsin diye dürtüyorum ordan burdan😂😂
ikimelekannesi___ Hzlhakko aynısı benim ya oynuyor oynuyor seyrediyorum hoşuma gidiyor tam videoya çekicem duruyor
Leis Yok ben çok evhamlıyım artık doğsa gözümün önünde olsada içim rahat etse ama şuan baya rahatladım yorumları okudukça ve şuan baya hareketli ittirmeden hoşlanmadı sanırım 😁
Leis Minejjan hiç bebeğim bnim öyle rahatsız edici şeyler yapmıyor uslu oğlum sadece dalgalanma şeklinde hareketi oluyor tekme bile atmıyor