RabiaT Alarasel çok memnun kaldım . Hem temiz hem ebeler ve doktorum çok ilgiliydi. 2. Bebeğime hamileym nasipse orda yapmayı düşünüyorum.
RabiaT Alarasel inşallah canım. Yalnız doğum paketi bakarken oda süslemesi detaylarını iyice öğren . 10 balon, lohusa şerbeti, bebek yastığı, kapı süsü ve cibinlik 700 tl para ödedim. Şimdiki aklım olsa asla yaptırmam yazık günah.
Eceiz Alarasel isteğe bağlı cnm,odalarını gördüm bende çok temiz banyosu fln baya iyiydi.hemşireleri ebeleride iyi güler yüzlüler umarım hayırlıysa doğururuz hepimiz 🙏👼😄
Alarasel Eceiz Amin canm inşAllah. Drn norml doğuma yönlendirmedimi cnm ya da sn düşün bnce bi yinede sn bilirsn
Eceiz Alarasel vajinusmusum cnm ben oyzdn kasılıyorum normal doğum yapamam.doktorumda bunu bildiği için hiç ısrar etmedi.
Alarasel Eceiz anladm canm hayırlı doğmlar sağlıklı olsnlarda🙏❤️Cnm snin karnında sertlk oluyomuydu geçtiğin aylarda falan
RabiaT Alarasel yastık düz pembe kurdale var üstünde kapı süsünde de adı yazıyo tüllü falan. Kendin daha güzelini yapabilirsin 😂
Ececce Alarasel ben genel olarak grip olsam bile kadın dr a gitmem öyle bi algım var zaten dr işlerinden hastaneden korkarım direk ilk tercihim erkek dr olur kadınlar nazik gelmiyor nedense 😂 psikolojik olarak direk kafadan yok sayıyorum onları
Alarasel Ececce yoo cidden psikoljk değil ve yanlz değilsn cnm gerçktn kadın drlar samimiytsz ilgisz genli böyle erkek drlar daha kibar anlayışlı ve hoşgörülü🙄🤔😄
Alarasel Ececce aynn öyle şimdi yargılıcakalr ama kadın kadının halindn hiiç anlamıyor valla hiç. Sanki bedavaya bakıyolar. Sanki kendileri doğurmadı yada doğurmocak çok snr oluyrm😂🤣🤣🤣
Eceiz oslemyasar benim özel sigortam oldugu için ödeme yapmıycam cnm doğumda.ama 5-6 bin arası die duymuştum doğumu medicalde yinede emin değilim
Ececce Alarasel kan almalarında bile hayır yok yanii 😂 aman herkesin kendi düşüncesi burda yargılamak meşhur canım boşver😂