Fasulyem22 Bu suda doğum hakkında ne düşünüyorsunuz ben internette video falan denk geldim epidural bile yapmalarına gerek kalmıyormuş ağrı olmuyormuş yani ben çok inanmıyorum ama
Sengulkrgz Fasulyem22 Buradakiler susuz nasil doguracagim diye dusunup duruyor suda dogum hic tarzimiz degil su siralar😁😁😁
bsrgz Fasulyem22 ben çok hevesleniyordum doktoruma danıştım ben kesinlikle önermiyorum çünkü hiç hijyenik değil dedi. Suda doğum yapacağın suyun sürekli devirdaim yapması gerekiyormus hijyenik olması için. Bi de bebeğin bu pis sudan mikrop kapma olasılığı çok yüksekmiş 🙄
Fasulyem22 Sengulkrgz haha 😄 orası öyle ama yani şu dediğim götürüp denizde dogurtmuyoar küvetin içinde yani 😀
Sengulkrgz Fasulyem22 biliyoruz kizz o kadar bilgimiz var 😁😁 ask olsun yani biz normal dogurma kismina tam adapte olamadik suda dogum bilemedim yani
Fasulyem22 Sengulkrgz yani ben duymuştum bir kaç sene önce çok modaydı ama ağrısız oluyorsa ha yatakta ha suda ne farkeder 😄
Sengulkrgz Fasulyem22 vallaha bilmiyorum ama yanii deselerde su da mi yoksa nor.al mi diye normal derdim.Pek alisamadim.o suda dogum sekline
Fasulyem22 Sengulkrgz gerçi tuhaf bir durum doğru ben daha çok ağrısız kısmına takildim insanın canı tatlı olunca böyle oluyor 😄
bsrgz Fasulyem22 yani suda doğum için hastanenin gerçekten bu düzeneğe sahip olması gerekiyor öyle odaya şişme havuz atarak hijyensiz yapılacak birşey değil