Sh123 Hamisanne kaburgalarıma yaptıgı baskı ve sık idrara cıkmaktan başka bir sıkıntım yok şükğr 😂 34+4 şuan 🤷🏻♀️😍
onuragtas Hamisanne maalesef benim de belim sırtım derken 33te diş ağrım başladı hiç de geçmeden devam ediyor nasipse Doğum gelsin artık ancak doktorum daha zamanın çok diyor 😑
onuragtas Hamisanne yok çıkmadı hatta biraz aç gibiydim hareketini az buldu bir daha iyice ye de gel dedi sadece
Bebekiimm123 Gul33 ya Mayıs’ın 2’sinde 32 oldum dedim ki sabredeyim çalışayım okulu da öğrencileri de mağdur etmeyeyim dedim
Gul33 Bebekiimm123 Ben de Mayıs’ın 6’sında 32 oldum. 33’te sınavları yapıp ayrıldım çünkü çok zorlanıyordum artık. Bebeğe de yazık diye düşündüm.
Mlly34 Bn 36 oldum da paşa 1 hafta önde 😂 bacak kasılmaları yüzünden pek uyyamıyorum okadar onuda kalsiyum ilacıyla biraz hafifletiyorum en son sabaha karşı bayılmış oluyorum zten 😂😂
Bal_bubu Bayburtlu69 Şuan 15 Haziran gibi görünüyo bakalım 40 kadar beklemek istemiyorum ama bekleyecez sanırım☹️
Bebekiimm123 Gul33 benimde bu hafta son sınavlarım canım okul çok kalabalık beş öğretmeniz branşta hepimiz 30 saat giriyoruz düşün 🤦🏻♀️Haftaya son benimde bakalım ama gücüm hakikaten artık yok birde Ramazan uyku bölünüyor daha yorgun oluyorum