23Zumra Alessia bu mubarek ayda rabbim insallah sifa veriri bi kere atlatmisin birdaha atlatabilirsin duam seninle 🤲🤲
Asrineva Allah yardimcin olsun allah sana en kisa zamanda hayirli bi kapi acsin sende bebeginde sag salim sagliginiza kavusursunz insallah 🤲 dualarm senin
Minnosaile Alessia Allah şifa versin canım 🙏🏻 İnşallah herşey güzel olur moralini yüksek tutmaya çalış en önemlisi ❤️
Diyatom Dualarımız sizinle. Bebeğiniz sizi iyileştirecektir inanıyorum. Bebek hayata tutunmak için anneye kök hücre gönderiyormuş. Allah ın mucizesi onlar hayatınıza mucizeyi getirecektir.
Alessia Hllswm kuzum ıyıyım cok sukur doktor sonlandıralım dedı tabıkıde kabul etmedım bebek olmus 18 haftalık erken safhada olsaydı belkı devam edıcem sonuna kadar zaten gebelıkte ılerlemıyormus dogumdan sonra agır bır tedavı benı beklıyor bakalım
Hllswm Alessia rabbim şifa versin canım ins bebiş sana cok iyi gelir kendi kendine gecer doguma kadar 🙏🙏❤
Robinronya Hamile duası kabul olurmuş . Herkese dua ediyordum sürekli. Şimdi size ve güzel bebeğinize çokça dua edeceğim. Şifa olun inşaallah birbirinize 🌸🌸❤️❤️❤️
Cimcimeninannesi Alessia çok geçmiş olsun canım 😢Bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine şifa versin Allahım inşallah 🙏🙏