[silindi] Alessia yaa cok geçmiş olsun inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim yüzüne baksın cocugunu da sana bagıslasın 🙏🏻💕
Ozgetumurlenk Alessia geçmiş olsun canim Rabbim senide minik yavrunuda korusun insallah bu mübarek günlerde hepimiz sana dua edeceğiz. Sen moralini yuksek tut. Allah yardımcın olsun.🙏
Ps15 Alessia Çok geçmiş olsun inşallah düşündüğünüz kadar kötü bir durum yoktur, bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏🏻
Tugcehar87 Alessia anladım rabbim şifa versin seni ve bebeğini korusun lütfen iyi haberlerinle sevindir bizi dualarımız seninle 🙏
gizemmm Ben inanıyorum ki sen bunu da atlatacaksın, bebeğin de sağ sakin doğacak.Herşeyin bir çözümü vardır. Dualarım seninle 🙏🏼
Fdsa Alessia olsun Allah’tan ümit kesilmez bu sefer tamamen biter İNŞALLAH korkma bebeğinede bişey olmaz Rabbimin izniyle
Fhry Alessia Rabbim bu mübarek gün hürmetine şafi ismiyle şifa versin sana canım bebeğini sana senide bebeğine bağışlasın Allah yardımcın olsun
Arn1 Rabbim sana kolaylık versin canım benim bebegine de sana da saglıklı çok uzun ömür nasip etsin inşalllah ❤️
Alessia Cansumus olsun kuzum bugun kontrolum var ordam onkologla randevum konusucaz bakalım ne yapabılırız dua et canım olur mu?😘
balonjoje Canım allah yardımcın olsun tez vakitte şifa versin sana rabbim ve bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏
Alessia Duyguveminigi gecen sene 3 evreydı kurek kemıgıme sıcramıstı suan evrenı bılemıyorum cunku gebelkte pet ve bt cekılemıyor radyasyon ıcerdıgı ıcın ıtalyada tedavı goruyorum canım burda kanser hastanesı var alanlarında ıyıler cok sukur bakalım bugun randevum var zaten doktorla konusacagız