Mavispembis1_ Arkadaşlar Adana’da önerebileceğiniz hastane, doktor var mı ? Veya gitme dediğiniz yerler 🥰
Mavispembis1_ Damla01 muayene ücretleri ne kadar? Birde siz sormadan herşeyi anlatıyor mu 😊 bu çok önemli doktorun peşinde koşmak istemiyorum 😌😌
Crn Damla01 merhaba ☺ hastane nasil begeniyor musunz dogum konusunda fikir aldiniz mi ucretler falan nasilmis ve normal dogum destekliyorlar mi ?
Damla01 Mavispembis1_ 100 tl. Ben sormadan anlatiyor. Renkli usg istemeden kendisi verir. Organlarini her seferinde gosterir ölçer 😊 herhangi bir sorunun varmi diye sorar. Ilaclarimi kontrol eder 😊
Mavispembis1_ Crn evet ben biraz araştırdım normal doğum yapmak isteyen herkesi desteklemişler. Herkes çok memnun. Bayram bukan var birde aynı hastanede. İkisi çok popüler instagramdan falan bakabilirsiniz hesaplarına
Damla01 Crn Hastaneyide doktorumuda begeniyorm. Cok temiz. Doktorum ilgili. Sezeryani sordm 2.500 tl canm 😊
Crn Mavispembis1_ bende hastaneyi arayip gorustum. Bayram beyin ucretsiz danisma uygulamasida varms persembe gunleri randevu kabul edyrms. Bi gidip tanismak hastaneyi gormek istiyorum.
Crn Damla01 tesekkr ederim :)) instgramdan baktm evet cok tecrubeli doktorlara benzyrlar sevecen gorunuyorlar. Ucretleri doktorlara gore degisiyor mu acaba birde bu akdeniz vakfi karti varms ona %10 indirim yaplyrms. Guvenilir birsey midir sasirdim
Crn Damla01 tesekkr ederim :)) instgramdan baktm evet cok tecrubeli doktorlara benzyrlar sevecen gorunuyorlar. Ucretleri doktorlara gore degisiyor mu acaba birde bu akdeniz vakfi karti varms ona %10 indirim yaplyrms. Guvenilir birsey midir sasirdim
Damla01 Crn orda akdeniz kart geciyormu bilmiyorum onu sormadim canm. Bugun kontrolum var ama sorarim 😊 sehir disi daydim 5 doktor degistirdm en memnun kaldigim celal bey oldu.
Crn Damla01 medline Nursel Arslanhan. Cok memnunum aslnda sadece alternatif olarak bir doktor arastryrm. Dogum zamanmda doktorum olmazsa hic tanimadgm bir doktorda dogum yapma dusuncesinden cok tedirginim :/