Sinembuse Okadar yorgunum ki dış ağrılarım nefes alamamak gece uyanıp bidaha uyuyamamak sapır sapır terlemek ve cok ılginç ama şuanda doğumuma az zaman kaldı ben hemen olsun modundayım ona sarılmak kokusunu içine çekmek istiyorum artık cok tuhaf duygular içindeyim çektiğim acıda beni maf ediyor bana akıl verin kızlar okadar çok dertlesmeye ihtiyacım varki anlatamam beni anca sizler anlarsınız 😢
Mucizeemm Sinembuse son 16 günüm kaldı bi taraftan biraz daha dursun ki kilo alsın diyorum diğer taraftan Allah affetsin dayanamıyorum diyorum 🤷♀️ heyecan çok fazla ama bu yorgunluk hissi hiç geçmeyecek gibi geliyor bana. Daha bide doğumdan sonrası var tabi . Gene de kokusunu çekmek bi kere ona sarılmak için nelerimi vermem🤗
Yasemincifci Sinembuse synı şeyler bendede var 16 günümüz kaldı 34. Haftaya girdim kendimi o kadar cok yorgun hissedyrm ki sanki hiç uyumamış hiç dinlenmemiş gibi göbeğim bünyeme ağır geliyr
Bayburtlu69 Sinembuse benim'dee 16haziran doğumum.. Şuan 36+5haftalığım.. Kaç günüm kaldı..bilmiyorum.. Bir türlü hesaplayamadım..🤔🤔
RmysaDrn Canım günümüz ayni kalmış bizim de 25 günümüz kaldı ama şu son günler de bende çok zorlanıyorum az kaldı sabredip kavusacagiz yavrularımızı çok heyecanlıyım ayaklarım acayip şişiyor hiç bişey yapmak istemiyorum günler bian önce geçsin istiyorum 🙏🏻
Sinembuse RmysaDrn kendime cook kızıyorum biran önce doğmasını isteyerek ama okadar sıkıntılı geçti ki gebeligim size bu günüm gülerek geçti diyeceğim 1 günüm yok cok şükür evlâdım sağlıklı ama ben sanki tükendim ☹
anapanda12 Rabbim hayırla kucağımıza almak nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi🤲🏻 Bugünlerde geride kalacak ve inşaAllah o beklediğin gün gelecek. Stresten uzak olup iyi güzel düşün sen canım 🤗
Sinembuse anapanda12 o stresi ben kendi kendime yapıyorum ailem eşim herkez cok destek ama ben kendimi çok yorgun hissediyorum hergunum ağrılı ağlamalı geçiyor 🙁
Sinembuse Mucizeemm zaten bukadar şeye o yuzden katlanıyorum katlanıyoruz yokda bukadar acıyla günler geçermi canim .
SedaAkca Benim de 2 ayım var Temmuz ortası ama bende kızıma kavuşmak istiyorum şu günler hızlıca geçse de güzel kilo alsalar sağlıkla gelseler 🙏🏼