41+2 haftamda gelen prensesim 👧🏻❤️
19 Mayıs Pazar günü hafif sancılarım gelmeye başladı ama tam anlayamadım acaba doğum başlangıcı mi diye sürekli Ağrı gidip geliyordu ama çok hafif sancı anneme dedim karnım ağrıyor sancı gidip geliyor diye annem dedi ki doğum sancısı böyle olmaz dedi bu sancıdan doğum olmaz dedi bu arada aksam 10.55 de başladı ama o gün sabaha kadar uyuyamadım artık ümitim kesilmişti herhalde benim kendi sancılarım gelmeyecek suni sancıyla doğum yapacam diye düşünmeye başladım Salı günü suni sancı vereceklerdi neyse sabah kalktım sancılar biraz artmaya başladı ama durulmayacak kadar değil sancı sürekli gelip gidiyordu dakika tutmaya başladım 10 dakika 7 dakika 5 dakika bir geliyordu yani sürekli ayni dakikada gelmiyordu doktoru aradım doğum sancılarım başladı herhalde diye dedi ki 3 dakika 1 gelirse doğum sancısı o diye Ağrı kesici iç dinlen dedi ama Ağrı kesici sanki fayda edecek ya 🙄 bide bebeğim fazla hareket etmiyor dedim 3 bardak soğuk su iç dinlen dedi öyle yaptım bebeğim hareket edemeye başladı ama çok az yine dakika tuttum sancılarım 4 dakika 1 gelmeye başladı şiddetleniyordu artık ağlamaya başladım artık yerimde duramıyorum doktoru aradım tekrar 4 dakika 1 geliyor dedim yine Ağrı kesici iç dinlen dedi gelmemi istemedi ben artık yerimde duramıyorumdum anneme dedim sancılarım şiddetlendi diye hastaneye gittik doktora söyledim sancılarım şiddetlendi diye dedi ki bir daha aramadan gelme senin yatışını yapmam ama nstye bağlatırım ne bicim bir doktor Allah aşkına ben burda sancı çekiyorum o beni eve salmak istiyor 🙄 nstye bağlandım 2 saat sürdü sancı çıktı doktor çatı muayenesi yaptı 3 cm açılmış 1 saat sonra tekrar geldi doktor yine çatı muayenesi yaptı 4 cm açılmış yatışını yapıyoruz dedi beni odaya çıkardılar 3 tane Ağrı kesici ve bacağıma iğne yaptı sancım hafiflensin diye sancıyı hala hissediyorumda ama okadar şiddetli değil yine sabaha kadar uyuyamadım sabah 8 oldu sancılarım artmaya basladı kendimi yerlere atıyorum artık dayanamıyorum anneme bağırıyorum dayanamıyorum diye doktora haber ver doktor gel çatı muayenesi yaptı 7 buçuk cm açılmış dedi biraz daha beklemek zorundayız dedi doktor gitti artık ben ölüyordum sacımı falan yolmaya başladım doktor geldi tekrar çatı muayenesi yaptı 8 cm açılmış sancın gelince nefes al ver dedi öyle yapamaya çalıştım ama çok zordu neyse beni doğum haneye götürdüler ebe geldi yanıma nefes al vermeye çalış dedi bana öyle yapına sancılar biraz hafifleşiyor kızlar bildiginiz olsun zorda olsa deneyin ebeye bağırıyorum dayanamıyorum ben Artık doğurmak istemiyorum yeter artık diye ebemde çok iyi birisiydi sancım gelince elimi falan tutuyor çok iyi gidiyorsun diyor dayanacak gücüm kalmadı sancılar çok şiddetliydi istersen Küvetin içinde otur orda sancısı biraz hafifliyor dedi yarım saat küvetin içinde oturdum ebe çatı muayenesi yaptı 10 cm açılmış sancın gelince ıkınmaya başla diye suyumu patlatı sancım gelince ıkınmaya başladım doktora bağırıyorum epidural istiyorum dayanamıyorum doktor olmaz dedi 10 cm açılmış epidural yapamam iyi gidiyorsun devam et dedi bi baktım içeriye 5 6 tane daha ebeler geldi ben ağlamaya başladım ne oluyor dedim bebeğin kafası kanala inmedi kalp atışları yavaşladı bebek strese girdi dedi korkmaya başladım vajinamı makasla kesildiğini hissetim bağırdım acıyor diye ebe özür dilerim uyuşuk olduğunu düşünmüştüm diye elinde vakum vardı annem ağlamaya başladı ben neler olduğunu hala farkına varmadım anneme bakıyorum ağlıyor vakum yerleştirdiler rahimime ben bağırıyorum açıyor diye bana sancın gelince bütün gücünle ıkın dediler ıkınıyorum vakumla bebeğin kafasını çekiyorlar çok zor doğum yaptım az kalsın sezeryan oluyordum bebeğime bişey olucak diye çok korktum 😭 11.31 de bebeğim dünyaya gözlerini açtı mis kokulum suan yanımda uyuyor 😍 çok zor doğum yaptım ama geçti şükürler olsun o sancıları kimseye tarif edemem Allahım ta ölüme götürüyordu adet sancısı ondan bin kaç iyi sanki bütün kemiklerin kırılıyor gibi hissediyordum bebeğimi görünce bütün sancılarımı unuttum suan sorsanız o sancılar nasıl diye ben bile hatırlamıyorum çünkü Doğumdan sonra herseyi unutuyorsun sadece acı çektiğini biliyorsun 5 tane dikişlerim var herkese hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim bi avazda kurtarsın sizleri 🤲🏻❤️