Tubabdullah Biryabanci1 cengiz bey idare ediyo ama ben malatyada doktora gidince cengiz beyden kat kat iyi olduğunu anladım
Biryabanci1 Tubabdullah turan beyle arasındayım oyle bir yere gitme ihtimalimde yok ya 😏 izin işleri sıkıntı şuan günü birlikte eşim şuan yoğun çalışıyor
Yagmuricenkiz Şırnak devlet e geldim kontrole ayrıntılı ultrason için beni Diyarbakır a sevketti. Ancak bu Benim için çok yorucu ve masraflı olacak. Cizre de varmış ancak doktorum Cizre dekini önermiyorum dedi. Buradaki yazıları okudum ama kafam iyice karıştı
Biryabanci1 Yagmuricenkiz Hangi doktor oraya yönlendiriyor ? Ben bugun cengiz beye gittim hepsini gösterdi gayette ilgiliydi lakin renkli değildi 🤷🏼♀️ sordum bebek secde de duruyor o yüzfen 1 hafta sonra gel bakalım dedi 😏
Muu_1906 Yagmuricenkiz arkadaşlarımdan batman ve mardinde yapanlarda var onlarında 15 dkyı geçmemiş ayrıntılı ultrasyon cd vermemişler . Cizredekilerde sadece fotoğraf veriyor galiba. Ankaraya geldim bende radyolog doktordan randevu aldım. Yarım saat 45 dakikada aşağı sürmüyormuş muayenleri.cd fotoğraf rapor veriyormuş .imkanınız varsa diyarbakır yerine kendi memleketinizde yaptırın.
Muu_1906 Biryabanci1 bende dün gittim keşke önceden gitseymişim cengiz çoksüer hocaya. Güzel karşıladı 15 dk muayene yaptı.nerdeyse detaylı gibi midesine bağırsaklarına koluna bacağına ayağına kafa çevresine felan detaylıca bakıp cinsiyetlerini gösterdi.detaylıda iyi sonuç alırsınız birşey çıkmıcak dedi .ultrasyon kağıdıda baya kaliteliydi görüntüsüde güzeldi. Bende beğendim. Sende nelere baktı yada bakabildimi.ne kadarmış detaylı ultrasyon
Biryabanci1 Muu_1906 Canım aynen bana da onlara baktı ayağına bile baktı düz tabanmı değilmi diye çok net ultrasonuda ☺️ ama renkli değildi senin renklimiydi ? 200 dedi ama indirim 150 dediler 🤩
Yagmuricenkiz Muu_1906 numarası var mı randevu almak için? İnternetten bulduğum iletişim numarasını açmıyorlar üç gündür arıyorum
Muu_1906 Biryabanci1 yok canım renkli değildi ben normal muayene için gitmiştim bizede ayak tabanına bakmıştı sen yazınca hatırladım 😊 senin ayrıntılı ultrasyondamı baktı bunlara bende her genel muayenede bakıyor diye düşünmüştüm
Biryabanci1 Muu_1906 Bilmiyorum canım ayrıntılıya gittim orda baktı daha önce gitmemiştim cengiz beye ☺️
Muu_1906 Biryabanci1 tekrar gidicektin galiba inşallah güzel haberler alırsın.bende yarın gidicem ayrıntılı ultrasyona ankarada dr ali ipeke
Biryabanci1 Muu_1906 1 hafta sonra çağırdı ama tekrar ayrıntılı ultrason parasımı vericem baktı ama sadece yüzü görünmüyordu renkli bakamadı 🥺
Muu_1906 Yagmuricenkiz randevu almaya gerek yok canım biz merkezden direk gittik sabah 11 12 arası bekleyen kişi sayısı 2ydi
Yagmuricenkiz Muu_1906 ama ben detaylı ultrason için gideceğim. Bir de şeker yüklemesi yaptıracağım. Fiyat öğrenmek istiyorum. İşlemi detaylı bir öğrenmek istiyorum gitmeden önce çünkü ben Uludere bin bir köyünden gideceğim