ozgesoy28 25 haftalık hamileyim bebeğim son 2 gündür çoğunlukla sağımda hareket ediyo acaba bi sıkıntı olur mu doktora gitmeme daha 15 gün var bi sıkıntı arz eder mi bu durum
Sonay ozgesoy28 28 haftada Gör sen resmen içerde çirit atıyo 😂 oraya gidiyo sıkılıyo buraya gidiyo ordan vuruyor burda. Vuruyor nerde başı nerde poposu anlamıyorsun 😂 benimde oyleydi hep sağ alt kısımda hissederdim şimdi heryerde
Gry ozgesoy28 benimde öyleydi sağ altta hissederdim şimdi 30.haftam ve her yerde 😌😀 üstlerde daha fazla hissediyorum. Sizin de öyle olur bi kaç hafta sonra.
Eses ozgesoy28 benim de öyle bi de sağ tarafı geliyor şişiriyor bazen kafasını dayıyor die düşünüyorum ama bilemedim
Nurerdgn ozgesoy28 bende 22 haftaligim ve hep sagimda atiyo hep orda hissediyorum cogunlukla bisey olcagini sanmam ya ne olabikir ki
ozgesoy28 Sonay bi sıkıntı olmaz dimi yani bunun için doktora gitmeye gerek var mı geceleri felan gene ortaya geliyor yaramaz benimle oynuyo heralde resmen sağ tarafım şiş gibi duruyo 😀
Denizim Sonay sonay benimki daha 20haftalik ama simdiden cirit atiyor karnimda😂 benimki erkenmi baslamis 🙈
ozgesoy28 Gry İnşallah merakla bekliyorum korku sardı dün bugün aynı yerde resmen belli karnımda acile gitmeyi düşünüyodum 😊
Sonay Denizim olabilir cnm valla her bebiş bir olmuyor benim oğlum erken oynamıştı bu ikinci gebeliğim koz pek bi Nazlı . 19 haftada hissetmey başladım ama 28 haftaya girdim gireli resmen içerde dans ediyor 😂
Denizim Sonay ozgesoy28 Ben ilk 17.haftada hissettim ama artik resmen balik gibi icimde kayiyor vuruyor😊 iki gun sonra ogrenicem cinsiyetini hangi cins bir balikmis😁
Tbrk ozgesoy28 bn 34 haftalik hamileyim basindan beri hep solda hep solda, tabiki arada sagdada hissediyorum. Ama sol tarafa takmis durumda🤣
Ayselcnt Bende sağ alt kısımda hissediyorum.. 21. Haftadayız.. Sağlık ocağında kalp atışını dinledi hemşire o zaman bile sağ tarafta duyabildik sesini.. 😊