Meryem12 Şükürler olsun ki sonunda hamileyim. Allahım herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın yarabbim ❤️😍🤲
deletedmom592 Meryem12 hayirli olsun kuzum rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah bizede dua et yarin kan vercem bakalim belli olur artik 😊
defne_gunes Meryem12 Hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın darısı bize olsun inşallah😍😍😍 banada dua eder msn :) ovulasyon kullanmış mıydınz? :) ilişkiden kaö gün sonra kan testi verdiniz?
Kbr06 Meryem12 burda şu postları okuyunca çok mutlu oluyorum Rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah
Meryem12 deletedmom592 inşallah allahım dualarını kabul eder hamilesindir sende inşallah. Benim adetime 5 gün var valla öyle içimden geldi gittim verdim çıktı
Meryem12 deletedmom592 14.15 çıktı benim kan pıhtılaşma hastalığım var onun için riske atmamak için öyle yaptım ama hiç belirtim yoktu birden vereyim dedim
deletedmom592 Meryem12 iyi yapmissin canim icine dogmus iste erken ogrenmen iyi olmus sag salim kucaginada al insallah 💕
Meryem12 defne_gunes ben hiç yumurtlama günü diye bakmadım haftada 3 kez ilişkiye girdim. Tabi ki de ederim allahım bu duyguyu sizede yaşatır inşallah🤲😍
Zeynep06 Meryem12 hayırlı olsun inşaAllah sağlıkla hayırla kucağınıza alın.. merak ettim ovülasyon kullandınız mı? Yumurtlamadan kaç gün sonra kan verdiniz ve idrar testi yaptınız mı :)) sorularımı mazur görün... 👍😉
Meryem12 Zeynep06 ovulasyon kullanmadım haftada 3 kez ilişkiye girdim yumurtlama günüm 16sı normalde ama yapmadım da birgün sonra yapmıştım bugün içimden geldi yaptım çift çizgi çıktı sonra kan verdim şükür onda da cıktı