Ozge3747 benım böylr bel kısmımda ince ince agrı vardı ciddiye alıncak kadar değil ama yinede içim rahat değildi, sonra kahverengimsi gibi ama o kadar da koyu olmayan akıntım vardı az az bişeyler yolunda değildi o aksam hemen acile gittim doktor bişey demedi kendi doktorum değildi zaten haftaya belli olur 1 hafta bekle dedi, eve gittim kafam karısık progestan kullanmaya basladım 2 gin sonra hastaneye gittim doktoruma anlattım işte hafif belim agrıyor ve kahverengi gibi bi akıntı var o yerlesme kanaması su an bişey yok dedi tatmin olmadım ama eve gittim 2 saat somra tekrar gittim hastaneye karın agrım basladı hafif ama doktora dedim karnım agrıyo falan tamam o zaman alttan muayne edelim dedi sonra zaten kesenin etrafı kan olmus kalp atısı durmus gelen kahveremgi akıntıda ölü bebek kanı dedi doktor kendi kendine düşsün eve git ilaclar bırak dedi eve gittim gece yime hastaneye geldim 1 gece kaldım kendi kendine düşük oldu 6 ay somra tekrar gebe kaldım hayırlısıyla kucagımıza alırız inşallah Hepimiz canımm❤️🙏🏻