Elvn Modies verdi canm sadece amelyt haneden geldikten sonra sunta cikana kadar takamdm dependi obdan haric hep taktm gayette gzl doktrmda bisi demedi ozelde oldgm icin dikis izide yok yapistrma oldu
Mrv91 Modies zaten hava aldirmayan bandaj takiyorlar üstüne. Ben de ayaga kalkar kalkmaz depend giydim hep. Ama normal dikis deildi tabi yapıştırma şeklinde.
Modies Mrv91 ☺️Bakalım giydiren olmuş giydirmeyen. Acaba benimki nasıl olacak yapıştırma mı 🙈teşekkür ederim aydınlanma yaşadım bir doktoruma sorayım bakayım
2cocuk2kopek Elvn Saglikla buyut insallah canim. Benimde yarin zorunlu sezeryanim var bugunku kontrolde bebek kalp atimlari cok duz3nsizdi kordonuda boynunda riske atmayalim dedi. Epiduralle nasil oldu biseyler hissettin mi ilk dogumum korkuyorum biraz 🙁
Elvn 2cocuk2kopek korkma canm korkulcak bisi yok spinal oldm bn doguma kadar hic bisy hissetmysn inan yani ama dgmdan snra tabi birz agrn oluyo agri kesici yapilinca oda gecyo canm brz sut gelme sorunu olablyo eger gogus ucun yoksa simdidn silikon gogus ucu hazrla canm blki sutun glr bebisin meme ucunu alamzsa silikonla verrsn ac brakma bebisini canm saglikli hayrli dogunlar canm
Elvn Eminel ay hayrli olsn canm nasl gecti bigun kndini toplayinca anlat Allah anali babali buyutsn ins saglicakla buyut kuzunu canm
Eminel Elvn çok şükür canım sezeryanda hiç sıkıntım olmadı 2. Günü ayağa kalktım ağrı olmadan, şimdi zaten her işimi kendim yapmaya başladım
Eminel Elvn orda da elvn mı nickin cnm, geçtim ben de kids e ben mineltoygar ım orada, mama vermiyom ben daha salı günü zelal hanıma randevumuz var bakalım o zaman belli olacak, ama sütüm yeterli gibi duruyo şimdilik
Eminel Elvn cnm benim oğlum 7 gün küvezde yattı zelal hanım çok yardımcı oldu, ben devamlı kontrollere kendisine gitmeyi düşünüyorum, niye beğenmedin ki merak ettim cnm