Embey canım ben varım. 30 haftalıkken kasılmalarımdan bahsettim doktora nstye soktu ağrı çıktı 20 lerde progeatan verdi yat dinlen dedi 31 de kasılmam oldu yine bu sefer 50 lere kadar çıktı rahim ağzında incelme olmuş 24 mm yatış verildi ve sabaha kadar serum fitil verildi ciğer geliştirici yapıldı ağrıları durdurdular ilaçlarıma nidicard ekledi tuvalet ve yemek harici kalkma dedi. Bu arada ilaçlarla rahim ağzı eski halini aldı ağrılarımda durmuştu eve yolladı. 32 de yine kasılmam oldu ve bu kasılmalar olurken ben ağrı hissetmiyorum sadece karnım sertleşiyo bebeğim bi yere toplanıyo ve vajinaya baskı yapıyo doğum pozisyonunda olduğu için. Neyse 32 de tekrar gittim nst de ağrılar 70 lerdeydi ve çatı muayenesi yapıldı 1 parmak açıklık var dedi o gece de yatış yapıldı serumlar takıldı ciğer geliştirici yapıldı yine, sabaha nst de ağrı çıkmayınca yine eve geldim şuan 34 haftalık hamileyim hiç iş yapmıyorum. Tavsiyem bol su iç ilaçlarına düzenli kullan cinsel ilişkiye girme ve hep yat. İnşallah zamanında sağlıcakla gelir kuzucuklar 🙏