Sivasgelini Kizlar kola bagimlisi bi insanim ve inanilmaz canim istiyor seker kafein cok fazla oldugu icin korkuyorum siz ne dusunuyosunuz iciyormusunuz 7+3 haftaligim
Slinn Sivasgelini bende içiyorum ya valla su gibi gidiyo hele ki pepsi😂hamilelikten önce sevmezdim ağzıma sürmezdim hamile olunca yasaklar tatlı oluyo sanırım
Ipek34 Sivasgelini ben de çok severim ama içmiyorum genel olarak. Kendime ayda 1 hak verdim en azından nefsim kapaniyo
Busimss Sivasgelini haftada 1 oda belki canım çok ihtiyaç duymuyorum sende içme bence doktor da önermiyor zaten 🙄
Annevebebisi Hiç asitli içecek içmiyorum. Hamilelikten önce de dikkat ederdim. Şimdi tamamen kestim :)
Slinn Sivasgelini valla hiç sormadım internetten araştırıyorum okuduklarım pek iç açıcı değil😔ama engel olamıyorum. Yıllarca sigara içip hamile kalınca anında bıraktım buna engel olamıyorum nedense😩
FHKK Sivasgelini içme canım nefsini köreltmek için hafta da 1 yarım bardak iç içine bi miktar da su ekle asiti gitsin
Neseozkan Sivasgelini ben hiç içmiyorum zaten gazlı içeceklerle hiç aram yok içmemeni tavsiye ederim çok canın isterse bir iki yudum alıp nevsini köreltebilirsin
espalp Sivasgelini midemiz de komple asit zaten😂 canımı çektirecek moda geçmemek için az da olsa içiyorum. Eskisi kadar içmiyorum sadece. Allah aşkına sigara içenler var pöfür pöfür biz kolayı düşünüyoruz 😂
[silindi] Sivasgelini ben midem bulanana kadar içiyorum 🤦🏻♀️ İlk beş ay ağzıma sürmedim ama sonra hararetimi dindiren tek şey kola oldu 😒
Aguze Ben yıllardır kolayı ağzıma sürmü yorum ve şimdide kendimi firenliyorum canım çekse bile çok şükür😁