Esraaaahmey 35 haftalık hamileyim de doguma giderken ağda yaptırmayı düşünüyorum ama kimi diyor yaptırma tahriş olur enfeksiyon olur açılman olur diyorlar siz ağda yaptırdınız mi yoksa jilet mi kullandınız ?
Kuzeyinnannesiiiii Esraaaahmey ben 37 haftaya giricem evlenmeden önceden beri yaptiriyordum allah şükür bir sıkıntı yaşamadım
zynpgdkl Esraaaahmey gittiğiniz kuaför temiz ve güveniyorsanız yaptırın.. ve sorunlu bi gebelik geçirmiyorsanız ağda yaptırmak sıkıntı yaratmaz.. sadece hijyen olması önemli yaptırdığınız yerin..
Pnardadas Esraaaahmey 34 ve 37. Haftalarda yaptım şuan 39 yine yapmayı düşünüyorum ufak tefek çıkan varsa diye ne kasılmam var ne enfeksiyon var nede açılma doğurmak istiyorum artık 😂
Mayasey Esraaaahmey jiletle ertesi gün geri çıkar. Ben şahsen kendim ağda yapıyorum. Kendim yapamazsam doktora giderdim. Bir de jilet bende sonradan kaşıntı yapıyor. Kıllar çıkarken.. O yüzden en temizi ağda derim ben..
Mavigozunannesi Bende sürekli yaptırıyorum kendiniz kasmayın rahat olun hiç birşey olmaz ilk doğumum da 35 te yaptırdım bende 2.de şuan duzenlinolrak gidiyorum 34 haftadayım hiç sıkıntı yasamadim
Bal_bubu Esraaaahmey 34'te yaptrdım şuan 36+5 im bir sıkıntı yok şükür hatta 38 de bir daha yaptrcam temiz olsun diye
hunilimom Esraaaahmey kendimi çok.kasiyorum agdada arada gidiyorum arada jilet vuruyorum 38 haftaligim bu aralar yine giderim inşallah
bett_012 Esraaaahmey canım böle durumları bence doktoruna danış . Temiz olsun diye de tehlikeli durum söz konusu olmasın (ihtimallerle)
Menis21 Esraaaahmey Ilk gebeligimde 9 ay boyunca yaptırdım hicbir sıkıntı olmadi şimdi 3.5 aylikim biraz riskli olduğu için ben kendim başlamak istemedim ama doktorum yaptirabilirsin dedi şimdi 4. Ayim bitsin başlıcam
Mucizeemm Esraaaahmey 37+5 haftalıgiz 35+5 de gittim canım ağdaya bi sorun yaşamadım 🤷♀️ kızım eğer biraz daha geç gelecek olursa küçük çıkanları mecbur jiletle alicam
Pnrarvn Esraaaahmey yaptırılan salon temiz olduğu sürece sıkıntı olmaz diyorlar benm erken doğum riskim olduğundan şuan yapmıyorum ama sezeryanla doğum yapıcam büyük olasılıkla birgün once yaptırmayı düşünüyorum bir açılma felan oluraada bir gün dayanırız 😊
Trkmn Esraaaahmey 2 gün önce doktoruma sordum. Eğer ağdaya çok alışkınsan sürekli yaptırdıysan yaptır ama değilsen kesinlikle yaptırmanı tavsiye etmem dedi 37 haftalığım☺️
GizemBurak Esraaaahmey ben 37.haftamda yaptrdm ve hc bi sknti olmadi canm kendini kasmaaa en temizi ve en iyisi agda ne zaman ne olur bilinmyr