Canoglumbenm Esraaaahmey şuan 27 haftalığım canım. Başladım yavaş yavaş temizliğe. Bayramdan sonra halıları yıkamaya vereceğim.
GozdeCemre Esraaaahmey ben yapmıyorum malasef 2.5 yaşımda bir kızım bar 8 aylık oldum normal 3+1 evi temizleyince bile kalçam tutuluyor 2 gün topallıyarak geziyorum o yüzden bıraktım
mrsdoruk Esraaaahmey haziran sonu temmuz başı doğum yapacağım için haziranın sonuna doğru kadın tutacağım canım
denizoktay Ben 34 teyim geçen ay büyük temizliği yaptım bayramda annem gelecek yine bi temizleriz bayramdan sonraki hafta doğum zaten😊
Mevsimbahar GozdeCemre sebep ? Kalça ağrısı çok kötü oluyo yürüyemiyo insan bana krampta çok giriyodu çok acıtıyodu yazdı bana
Ssraa Benim de haziran sonu Temmuz başı şuan 34+2’yiz. Bayramdan sonraki hafta yapılsın diye düşünüyorum inşallah kafamda o şekilde. Yani 37 haftalık falan oluyorum
Leylak83 Esraaaahmey Ya ben bu temizlik işine öyle uyuz oluyorum ki.... hamile benim, çocuk doğuracak benim... bebeğimi görmeye millet gelecek diye önce hamile hamile sonra lohusa lohusa kosusturacak benim.... 😔😓😓😓
Leylak83 Leylak83 kadin tutucam... baska çarem yok... suan bile evi supurdugum gun kramp giriyo karnima
Alarasel Esraaaahmey cnm bn temlzk frmasıyl anlştm hazrnda temmzn sonunda glck inşAllah kısmetse doğm ağustos ortası gibi gözüküyo o şklde bnce kndn ypma zor oluyo bn annm bide yardımcı yapcz