KGacar Kızlar merhaba 7+5 günlük hamileyim bebek ve kese açısından herşey gayet yolunda fakat gebelik kesemin çevresinde 12mm uzunluk ve 5 mm kalınlığında bi kanama tespit edildi ultrason muayenem esnasında. Oksapar 6000 mg kullanıyorum coraspin kullanıyorum kanımda pıhtılaşma olduğu için ama acaba oksaparın dozumu yüksek onamı dikkat esilmediği için bu şekilde oldu yoksa yaptığım bişeymi yanlış doktorum progestan 100 mg başladı ama bu geçirirmi daha önce böyle bişeyle karşılaşanınız oldumu çok endişeleniyorum lütfen bi akıl verin bana
GozdeCemre KGacar canım bende 10 12 haftalık civarı olmuştu kese altınd kanama var demişlerdi progestan içtiM sabah akşam 100 mg 1 2 hafta sonra geçmişti şimdi 35 haftalık gebeyim içini ferah tut bol bol dinlen kese etrafında kanamayı çoğu kişi yaşıyormuş ebe öle demişti bana
Kumru82 KGacar bende kullanıyorum coraspin iğne tek korkum bu önlem amaçlı basından beri kullanıyorum progestan ama kanama oldumu sadece ulrtasondamı göründü canım progestanla düzelir inşallah dinle hiç kalkma bol su tüket
Kvrckanne KGacar bende 6 hastalıkken kese arkası kanama yaşadım 200 progestan kullandım sabah akşam ve pruton iğne kullandım hep yattım geçti çok şükür şimdi 32 haftalık olduk dinlenmenize dikkat edin
Mislimelek KGacar 7+2 deyken bende de şiddetli kanama oldu bende oksapar ve Progestan kullanıyordum .kanamam su gibiydi resmen. acilde baktılar 3 cm keselerin arkasında kanama alanım baya büyüktü. 4 gün hastahanede serum ve Progestan tedavisi uyguladılar oksaparı bıraktırdılar. O günden beri evde yatıyorum kanama alanım hala oldukça büyük görünüyor ultrason da .halen progestan iğne kullanıyorum hergün 😞 Şuan 10+4 üm. Dr keseler büyüdükçe kanama alanına baskı yaparak onu yokedecek dedi ve 3 haftayı geçti halen kahverengi lekelenme olarak kanamam devam ediyor. Ama bebeklerim çok şükür çok iyiler. Bir çok insan yaşıyormuş bunu dikkat edin mümkün oldukça yatıp dinlenin bence 😊 gene çok uzun yazdım yaaa 🙈
KGacar Kumru82 çalışıyorummm gerçi masa başı işim hastanedeyim hemde ama hiç kalkmama gibi bi olasılığım yok malesef 😢 ultrasonla anlaşılabiliyomuş evet başka türlü anlayamıyolar kese çevresindeki kanamayı
bebegimibekliyrm Bende de şuan kanama var, corasprini kestik, fitil ve iğne kullanıyorum 11 haftalığım yarin kontrole gideceğiz kanama bitmiş mi diye 😟
KGacar Kızlar öncelikle önerileriniz için çok teşekkür ederim çalıştığım için evde yatmam sürekli dinlenmem falan çok mümkün olmuyo malesefki ama çok şükürki işim rahat bide hastanedeyim hem sürekli kontrol altındayım burda hemde kendimi yormadan çalışmaya dikkat etmeye çalışıyorum yazdıklarınızdan dikkatimi çeken progestanı sabah akşam kullanmanız oldu bana doktorum dediki gece yatmadan iki tane birden iç öyle uyu acaba sabah akşamkiyle etkisi aynımıki? Bide 200 mg progestan içenleriniz olmuş benimki 100 gr neden daha az etkisi olanından başladılarki acaba ya. Çoğunluk bendede oldu geçti yazmış içime su serptiniz çok sağolun inşallah bende sizin gibi şanslı annelerden olurum hayırlısıyla sağlıkla bi kucağıma alabilirsem inşallah evladımı başkada bişey istemiyorum her an korkuyla yaşamak kadar zor bişey yokmuş gerçekten 😢